banner171

Başkan Usta, Gençlerle Gelecek Üzerine Sohbet Etti

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, ilçedeki lise öğrencileriyle gelecek üzerine bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Gençleri dinleyerek, çeşitli konularda tavsiyelerde bulunan Başkan Usta, ilçede gençlere yönelik olarak yaptıkları projeler hakkında da bilgi verdi.

Başkan Usta, Gençlerle Gelecek Üzerine Sohbet Etti

 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, gençlerle keyifli bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Gençlere hayatta dikkat etmesi gerekenlerle ilgili tavsiyelerde bulunan Başkan Usta, “Bilgi dünyada bugün en önemli şey. Kaba güç artık bilgiyle yok ediliyor. Ne kadar çok ufkunuzu açarsanız, hedefiniz o kadar büyük olur. Kendi alanınızla kısıtlı kalmayın. Milli ve manevi değerlerinize sahip çıkmak gibi çok önemli bir vazifeniz var. Tıpkı bugün bizlerin Çanakkale ruhuna sahip çıktığımız gibi, sizler de bu ruhu yaşatmalısınız. Dürüstlük ve iyi bir ahlak sahibi olarak, daha iyi bir yaşama sahip olabilirsiniz” dedi.

Gençlerin taleplerini ve karşılaştıkları sorunları da dinleyen Başkan Usta, özellikle spor tesisi talepleri üzerine bu konuda önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi. Başkan Usta, “Kemal Şeker Bulvarı Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’ni yakında açıyoruz. Küçükköy Spor Merkezi ve Yaşam Kompleksi projemiz bu yıl sonuna kadar bitecek.  Poligon Caddesi’nde, içinde sinemalar da bulunan kültür merkemizin çalışmaları başladı. Yine Kemal Şeker Bulvarı üzerinde bir Spor Vadisi yapılması için proje çalışmalarımız başladı. Lise birincilerimizi ve başarılı sporcularımızı ödüllendiriyoruz. Onlara özellikle maddi değerinin ötesinde, özellikle bisiklet kullanımını yaygınlaştırmak için bisiklet hediye ediyoruz. Biz spor yapan, zeki, sağlıklı ve uyanık bir gençlik istiyoruz. Burada özellikle İmam Hatip liselerinden arkadaşlarımız fazla. Geleceğe emin adımlarla ilerlemelerini sağlamak adına Türkiye’de kapandıktan sonra yeniden açılmasının ardından ilk İmam Hatip ortaokul mezunlarına yönelik olarak İslami İlimler Olimpiyatı’nı gerçekleştirdik. Orada aldığımız sinerjiyle bu etkinliği bu yıl da gerçekleştireceğiz. Her ülke kendi değerleriyle güçlü olur. Biz de kendi değerlerimizle güçlü olacağız” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2017, 19:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153