banner171

Başkan Usta Sarıgöl Mahalle Sakinlerini Ziyaret Etti

Başkan Usta Sarıgöl Mahalle Sakinlerini Ziyaret Etti

Başkan Usta Sarıgöl Mahalle Sakinlerini Ziyaret Etti
 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sarıgöl Mahallesi’nde ihtiyaçların tespiti ve yerinde çözüm için incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında sık sık vatandaşlarla sohbet eden Başkan Usta, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinledi.
Mahalleleri ziyaret ederek saha incelemelerini sürdüren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, bu hafta Sarıgöl Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, saha personeli ve mahalle muhtarının da hazır bulunduğu saha ziyaretinde ihtiyaçların tespiti ve yerinde çözüm adına incelemeler yapıldı. Ulaşımdan altyapıya, imardan çevre temizliğine kadar mahallede yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Usta, iş yerlerini de ziyaret ederek sık sık vatandaşlarla sohbet etti.

Mahallede ve ilçe genelinde devam eden çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veren Usta, vatandaşların talep ve önerilerini de dinledi. İhtiyaçlar doğrultusunda ilgili birimlere notlar aldıran Başkan Usta, eksikliklerin en kısa zamanda tamamlanması adına çalışma yapılacağını belirtti. Usta, önerilerini ileterek duyarlılık gösteren vatandaşlara teşekkür etti. Yerinde tespit ve saha inceleme çalışmaları önümüzdeki haftalarda diğer mahallelerle devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2019, 14:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153