banner171

Başkan Usta’dan Pirdal’a Tebrik Ziyareti

Yapılan olağan kongrede AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı’na seçilen Av. Şahin Pirdal ,Başkan Usta ve Aydın’ı makamında ağırladı.

Başkan Usta’dan Pirdal’a Tebrik Ziyareti
 Başkanlardan Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatını Ziyaret

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, yapılan kongre sonrasında Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe Başkanlığına tekrardan seçilen Av. Şahin Pirdal ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde  bulundu.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Acar,Beşir Açıkça,Ömer Faruk Yıldız İl Yönetim Kurulu Üyesi Rabia Ünlü Demir ve meclis üyeleri ziyarette da yer aldı.

Geçtiğimiz Ay gerçekleşen kongre sonrası ilçe başkanı olarak seçilen Pirdal ve ekibine çalışmalarında başarılar dileyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Gaziosmanpaşa teşkilatımız beşinci kongresini gerçekleştirdi. Bu kongrede de delegelerimizin büyük bir güvenoyu ve desteğiyle Av. Şahin Pirdal, ilçe teşkilat başkanımız olarak seçilmiştir. Bu önemli ve zor görevde çok başarılı olacağına yürekten inanıyorum.Rabbim, birlik ve beraberlik içerisinde Gaziosmanpaşa’mıza ve partimize hayırlı hizmetleri yapmayı nasip etsin inşallah dedi.


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın,Gaziosmanpaşa bizim kardeş ilçemiz ve belediyemizle de büyük bir uyum içerisinde ilçemize hizmet ediyoruz. Değerli başkanımız Şahin Pirdal ve ekibini de tebrik ediyoruz dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Pirdal,Yönetim kurulunda bulunan çalışma arkadaşlarını tanıtarak, “Rabbim, birlik ve beraberlik içerisinde hayırlı ve başarılı hizmetlere birlikte imza atmayı nasip etsin inşallah. AK Parti İlçe yönetimi olarak Birlik ve beraberlikten güç doğacağı inancını taşıyoruz. Rabbim, yar ve yardımcımız olsun” ifadelerini kullandı.  

Biz AK Parti İlçe yönetimi olarak İlçemize yapılacak bütün yatırımlarda sizinle ortak hareket etmek istiyoruz. Sizin de bu görüşü taşıdığınızı biliyorum. İnşallah beş yıllık görev sürenizde İlçemiz hak ettiği hizmetlere fazlasıyla kavuşacaktır” dedi. Yaklaşık bir saat süren ziyaretin sonunda misafirlerini kapıdan uğurlayan Başkan Pirdal, ziyaretlerinden dolayı tek tek teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2014, 23:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153