banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi 65 Araç ve 300 Personel ile ‘’Kış’’a Hazır

Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstanbul’da sertleşen kış şartlarında ilçede herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması adına 65 araç ve 300 personel ile 7 gün 24 Saat hizmet vermek için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi 65 Araç ve 300 Personel ile ‘’Kış’’a Hazır

    Gaziosmanpaşa Belediyesi, kış aylarında kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tüm hazırlıklarını tamamladı. Kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi amacıyla ilçede bulunan 1393 cadde ve sokakta; 6 adet kar küreme ve tuz serpici araç, 3 adet CSB, 36 adet kamyon, 8 adet iş makinesi, 3 adet çekici TIR, 1 adet araç çekici, 8 adet binek otomobil ve stok halinde bulunan 2000 ton tuz ile 300 personel vatandaşların rahat ve konforlu bir ulaşım sağlaması için 24 saat görev yapacak.  Ayrıca olumsuz hava şartlarında hastaneye gidemeyen yaşlı ve engelli vatandaşlarımız için de hasta nakil aracımız görev başında olacak. Kar ile mücadele timi ise yine 7/24 aralıksız görevde olacak.

    Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesi’nde gerçekleştirilen kış şartları ile mücadele ekiplerimizin tanıtım programına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı. Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Usta, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da tam donanımlı araçlarımızla birlikte vatandaşlarımıza sorun yaşatmadan bu kış dönemini inşallah atlatmak istiyoruz. Bu kış döneminde anında ulaşamadığımız noktalara tuz torbaları bırakacağız, hayvanlarımız aç kalmasın diye belli noktalara hayvan yemi, gıda, ekmek vs. bırakmak suretiyle onlara da destek olmaya çalışacağız. 2018 yılında karla ilgili sorunların olmaması için her türlü tedbiri alarak halkımızın daha az sorunla bu kışı geçirmesini temin etmeye çalışıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2017, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153