banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi ambulans filosunu güçlendirdi

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği'nin hibe ettiği tam donanımlı ambulans ile hasta nakil aracı filosunu genişletti.

Gaziosmanpaşa Belediyesi ambulans filosunu güçlendirdi
Ambulansı ve içindeki malzemeleri inceleyip bilgi alan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Gerçekten çok modern biçimde dizayn edilmiş, bütün cihazları içinde bulunduran küçük bir hastane gibi" ifadelerini kullandı.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği'nin hibe ettiği bir adet tam donanımlı ambulans ile hasta nakil araç sayısını 3'e çıkarttı. Belediye, son teknoloji ambulanslarla ilçe halkına daha hızlı ve daha kaliteli hasta nakil hizmeti vermeyi planlıyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, yeni ambulansı ve içindeki malzemeleri inceleyip bilgi aldı.

“BÜTÜN CİHAZLARI İÇİNDE BULUNDURAN KÜÇÜK BİR HASTANE GİBİ”

Ambulansı inceleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "İçişleri Bakanımızın büyük destekleriyle, Türkiye Belediyeler Birliği'nin bir ambulansını ilçemize getirmiş olduk. Gerçekten çok modern biçimde dizayn edilmiş, bütün cihazları içinde bulunduran küçük bir hastane gibi. Gaziosmanpaşa halkımıza ayda ortalama 500 hasta nakil hizmeti veriyoruz. Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak yolda kalan bize ihtiyacı olan her bir vatandaşımızı istediği yere eriştirmek zorundayız. İki aracımızla ayda 500 hasta taşıyorsak, üç araç ile 700 hasta taşıma kapasitesine ulaştık. Umut ediyorum hiç ihtiyaç kalmaz ama biz vatandaşlarımız için her duruma hazırlıklı olmalıyız. Başta İçişleri Bakanımız olmak üzere, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanımıza ve sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2020, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153