banner171

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ'NDEN BAŞARILI ANNELERE ÖDÜL

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, Anneler Günü öncesinde kadınların mesleki ve hobi kurslarında kendilerini geliştirerek başarılı olan annelere sertifikalarını verdi.

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ'NDEN BAŞARILI ANNELERE ÖDÜL
Gaziosmanpaşa Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi, kadınların mesleki ve hobi kurslarında kendilerini geliştirerek hayatlarına renk katmaları amacıyla kurs düzenledi. Kurslarda başarılı olanlara Gaziosmanpaşa Recep Tayip Erdoğan Gençlik Parkı'nda Anneler Günü öncesinde sertifikaları törenle verildi. Yüzlerce kadının çocuklarıyla birlikte katıldığı tören, kahvaltıyla başladı. Programda kursta başarı gösteren engelliler de unutulmadı. Başarılı olan engelli kursiyerler, sertifikalarını Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın elinden aldı. Kadın Koordinasyon Merkezi bünyesinde çeşitli alanlarda başarı gösteren kursiyerlere de sertifikalarını Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz ve AK Parti İstanbul 2.Bölge Milletvekili adayı Fatma Benli verdi.

Tören alanında masaları dolaşarak vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Usta, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Usta, yaptığı konuşmada tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak, "Hayatımda ilk kez böyle bir topluluğa, kadınların dayanışmasına, kadınların bir aradaki birlik beraberliğine, çocuklarla birlikte bu mutlu tablonun yansıtmasına şahit oluyoruz. Bugün önemli bir gün aslında. Yarınki Anneler Günü öncesi. Biraz önce masaları dolaşırken çok değerli büyüklerim, ablalarımın bunu yüreğinde hissettiğini ben de gözlemledim. Bu vesileyle başta buradaki annelerimizin, tüm Türkiye'deki annelerimizin milletine, vatanına gerçek manada sahip çıkan çok değerli annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Türkiye'de her türü ayrımcılığın AK Parti döneminde son bulduğunu söyleyen Usta, "Doğusu batısı, kuzeyi güneyi, Kürdü Lazı, Sünnisi Alevisi, Boşnağı Çerkezi, Rumeni veya bir başka soylusu bir araya gelip bir masada kahvaltı yapmayı bırakın bir tarafa bir sokakta yürümesi, bir okula çocuğunu göndermesi, bir iş yerinde aynı ortamda çalışabilmesi, hatta bir mahallede bile oturabilmesi bile mümkün değildi. Ama bugün ben buradan bu parka adını verdiğimiz çok kıymetli Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'a sizler adına teşekkür etmek istiyorum. Ona sonsuz selam ve saygılarımı da göndermek istiyorum. Çünkü onun başlatmış olduğu hamleyle, onun Türkiye Cumhuriyeti hükümetine getirmiş olduğu yasal düzenlemeler ile ne kadınlardaki ayrımcılık ne de biraz önce saydığım ırkçılık noktasındaki ayrımcılık artık Türkiye'de kalmadı" diye konuştu.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın diğer konuklar ve başarılı kursiyerlerle birlikte hatıra fotoğrafı çekinmesi ile tören sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2015, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153