banner171

Gaziosmanpaşa Çalıştayı yapıldı

Gaziosmanpaşa Çalıştayı yapıldı

Gaziosmanpaşa Çalıştayı yapıldı

 Gaziosmanpaşa’nın gelişmesine katkı sunulması amacıyla ilçenin önde gelen isimlerinin biraraya geldiği Gaziosmanpaşa Çalıştayı yapıldı

Gaziosmanpaşa Çalıştayı, geniş bir katılımla Küçükköy Kız Meslek Lisesi’nde yapıldı. Toplantıya Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kaymakam Yaşar Karadeniz, Başsavcı Ahmet Akkaya, İlçe Milli Müdürü Bekir Servet Bakırcı, eski Belediye Başkanlarından Recep Koral, Belediye Başkan Yardımcıları ve muhtarlar katıldı. Toplantıda Gaziosmanpaşa’nın sorunları masaya yatırıldı ve çözüm yolları konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Eğitim, sağlık vb. konuların gündeme geldiği toplantıda daha yaşanabilir bir Gaziosmanpaşa oluşturulması atılması gereken adımlar konuşuldu.

Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2016, 15:48
YORUM EKLE
YORUMLAR
red1978
red1978 - 8 yıl Önce

kaymakam yaşar karadeniz, başsavcı ahmet akkaya, boş işlerle uğraşacağına gop meydanda hergün çocuklar tabancayla bıçakla öldürülüyor bunlar için önlem alsınlar önüne gelen herkesin elinde tabanca sokaklarda geziyor bu nasıl gevşeklik emniyet bunu hiç mi görmüyor bir olay olduğunda çağırılan polis zahmet edip gelmiyor bile olay yerine yada saatler sonra gelip uzaktan bakıp gidiyor toplanıp toplanıp duruyorsunuz da sonuç hep sıfır !!

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153