banner171

Gaziosmanpaşa Çiçeklerle Rengârenk

Gaziosmanpaşa Çiçeklerle Rengârenk

Gaziosmanpaşa Çiçeklerle Rengârenk
 Daha estetik bir Gaziosmanpaşa için çalışmalarımızı aralıksız sürdürerek cadde ve parkları ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyoruz. 
Her geçen gün daha da yeşille özdeşleşen Gaziosmanpaşa’da; caddeler, bulvarlar, refüjler, parklar ağaçlandırılıyor. Çevre düzenlemeleriyle ilçenin yeşil dokusunu korumak ve arttırmak için çalışmalarımız sürüyor.

İlçemiz caddelerine ve kavşaklarına, türleri ve renkleri kombine ederek refüjlerde oluşturduğumuz çiçek parterleriyle görsel ve estetik bir görünüm kazandırdık. Betonun ve asfaltın boğucu havasını nispeten kaldırmayı amaçladığımız bu çalışmaları vatandaşlarımızın hizmetine ve beğenisine sunuyoruz. İlçe genelinde yapılan yazlık çiçek dikim çalışmalarında, begonya, kadife, ateş, ipek türleri kullanılırken dikilmiştir.

Küçükköy Meydan, Hekimsuyu Caddesi, Abdi İpekçi Caddesi, İmamhatip Bulvarı, İbrahim Hayırlıoğlu Caddesi, Çukurçeşme Caddesi, Halitpaşa Caddesi, Fehim Şanlı Kavşağı, Recep Tayyip Erdoğan Parkı gibi alanlara Kadife, Begonya, İpek ve Ateş türleri kullanılırken toplam da 760.000 yazlık çiçek dikildi.

Ayrıca İlçenin muhtelif yerinde ağaçlandırma çalışmaları devam etmektedir.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2017, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153