banner171

Gaziosmanpaşa İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı Okul Ziyaretlerinde

İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı Şinasi Sefa TORUN Gaziosmanpaşa'da okulları ziyaret ederek öğrencilerin isteklerini,önerileri,sorunlarını yerinde dinliyor.

Gaziosmanpaşa İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı Okul Ziyaretlerinde
     Gaziosmanpaşa’daki öğrencilerin yoğun olarak istekleri Sosyal faaliyetlerin arttırılması,spor malzemesi ve kitap.Ayrıca ilçedeki spor yapma alanlarının azlığı konusunda da öğrencileri yoğun istekte bulunuyor.
İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı Şinasi Sefa TORUN;

‘’Öğrenciler ilk önce sınıflarında bir temsilci seçiyorlar,daha sonra sınıf temsilcilerimizde okul temsilcilerini,okul temsilcilerinin oylarıyla da ilçe başkanımız seçiliyor.Bizde bu hiyerarşik düzenle İlçe Öğrenci Meclisi Başkanlığına seçildik.Türkiye’de Öğrenci Meclisleri 2003 yılında Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisi Projesi adı altında kuruldu.

İlçemizde de 2008 yılında temelleri Sn.Şeref KOÇ tarafından atıldı.2008’den bu yana ilçemizdeki okulların istekleri,önerileri doğrultusunda İl Öğrenci Meclisimizde Gaziosmanpaşa  temsil edilmeye çalışıldı.Bizde layıkıyla temsil etmeye çalışıyoruz.İlçemiz okullarını gezerek;öğrenci arkadaşlarımızla daha iyi iletişim kuruyor,istekleri,önerileri,sorunları yerinde dinliyor;elimizden geldiği kadar sorunları çözmeye çalışıp,istekleri ve önerileri yerine getirmeye çalışıyoruz’’ dedi.
 Yedi günlük okul ziyaretleri programında ilçemiz okullarını gezerek öğrenciler tarafından büyük bir sevgi ile karşılanan Torun;
‘’İlçemizde bizim dönemimize kadar öğrenci arkadaşlarımıza  böyle ziyaretler pek sık yapılmadı.İnşallah bizler onların yanında onların desteklerini aldığımız sürece İlçe Öğrenci Meclisi’mizi iyi yerlere getirmeye çalışacağız,sevdamız Gaziosmanpaşa’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153