banner171

GAZİOSMANPAŞA KALAYCI ROMANLAR DERNEĞİDEN MUHTEŞEM SÜNNET ŞÖLENİ

GAZİOSMANPAŞA KALAYCI ROMANLAR DERNEĞİDEN MUHTEŞEM SÜNNET ŞÖLENİ

GAZİOSMANPAŞA KALAYCI ROMANLAR DERNEĞİDEN MUHTEŞEM SÜNNET ŞÖLENİ

Gaziosmanpaşa’da düzenlenen ‘Kalaycı Romanlar Sünnet Şöleni’nde 50 Roman çocuğu, sünnet oldu.

Gaziosmanpaşa Mercan Düğün Salonunda düzenlenen ‘Roman Sünnet Şöleni’nde 50 Roman çocuğu, sünnet oldu.

Gaziosmanpaşa Kalaycı Roman Derneği tarafından düzenlenen ‘Roman Sünnet Şöleni’ yoğun katılımla gerçekleşti. düzenlenen şölende 50 Roman çocuğu sünnet ettirildi.

Sünnet Şölenine 50 sünnet çocuğu ve onların aileleri yanı sıra Gaziosmanpaşa belediye başkan yardımcısı Mustafa KORAL , Gaziosmanpaşa belediye meclis üyesi Nazım ŞEN , Romanlar Asya Avrupa Federasyonu başkanı Halil DEMİRİŞLEYEN , Kalaycılar derneği başkanı İbrahim KÜREK ve yönetimi , Sarıgöl Romanlar derneği başkan yardımcısı Nihat ÖZFİDAN , Trakyalılar dernek başkanı Yaşar BİRGÜLLÜ , Zeytinburnu Romanlar derneği başkanı Mehmet SELÇUK katıldı.

Sünnet çocuklarının eğlenmesi ile devam eden şölende sünnet olacak çocuklar aileleriyle birlikte fotoğraf çektirdi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından Mercan düğün salonunda çocukların ailelerine İlahi ve Kur’an-ı kerim tilavetinin ardından selamlama konuşmaları yapıldı.

Sünnet şöleninde bir konuşma yapan Gaziosmanpaşa belediye başkan yardımcısı Mustafa KORAL şu ifadelere yer verdi.

KORAL: Çocuklarımızın bu güzel ve anlamlı gününde burada sizlerle olmaktan çok mutluyuz. Bu gün bütün gün de hep birlikte onların sevincini paylaştık. Geleceğimiz olan çocuklarımız bu etkinliklerden çok daha fazlasını hak ediyorlar. Hepsini ve ailelerini tebrik ediyorum. Bu mutlu güne ortak olan halkımıza da hoş geldiniz diyorum.Biz de Gaziosmanpaşa`lı çocuklarımızın daha rahat yaşayabilmeleri için geleceğe hazırlıyoruz dedi.

Sünnet şöleni çocukların sahnede doyasıya eğlenmesiyle son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153