banner171

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi'ne Üst Geçit Yapılıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, yayaların daha güvenli şekilde yolun karşısına geçmeleri için üst geçit yapımını sürdürüyor.

Gaziosmanpaşa Mevlana Mahallesi'ne Üst Geçit Yapılıyor

 Gaziosmanpaşa Belediyesinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Daire başkanlığına yapmış olduğu müracat neticesinde Kazım  Karabekir İmam hatip bulvarı ve Mevlana Mahallesi’ni bir birine bağlayan, yaya üst  geçit çalışmalarına başladı.

Çevre yolu olarak da bilinen İmam Hatip Bulvarı’da zaman zaman istenmeyen kazaların olduğuna ve bu sorunun çözümüne ilişkin bir takım önlemler alınması gerektiğine dikkat çeken Mevlana Mahalle Muhtarı Zeki Eşgünoğlu,“Vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde ulaşım sağlamaları her şeyin üstünde gelir.Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri için,karşıdan karşıya geçişleri büyük tehlike arz ediyor. Yaya geçişini daha güvenli hale getirmek için Gaziosmanapaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve İbb Ulaşım Koordinasyon Daire Başkanlığı ile yaptığımız görüşmemiz sonucunda mahallemize üst geçit  çalışması başladı.


Söz konusu olan üst geçidin 5,50 metre yüksekliğinde ve 50 metre platform uzunluğunda olacak.



İhtiyaç duyulan bölgelere üst geçitlerin yapımına devam edileceğini belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta," İhtiyaç olduğu sürece üst geçit yapacağız. Tabi planladığımız üstgeçitlerimiz var. Trafik yoğunlaşıyor bu durumdan çocuklarımız ve yaşlılarımız hızla akan trafikte risk gurubu içindeler. Güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmesi için zorluk yaşanılan bölgelerde çalışmalarımız devam edecek.Başkan Usta,Kısa bir süre içinde  üst geçidin hizmete sunulacağı bildirildi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153