banner171

Gaziosmanpaşa Meydan Düzenleme Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Gaziosmanpaşa Meydan Düzenleme Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı

Gaziosmanpaşa Meydan Düzenleme Çalışmalarında Sona Yaklaşıldı
 Gaziosmanpaşa’nın değişen ve gelişen yüzünde önemli yer tutan Meydan Düzenleme Projesi tamamlanıyor. Yaya ve araç trafiğinin düzene girdiği meydan, modern görüntüsüyle de göz kamaştırıyor.
Gaziosmanpaşa Meydanı’nda halkın her türlü ihtiyacının karşılanabileceği sosyal ve kültürel imkânlar sunmayı amaçlayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, alandaki çalışmalarını tamamlıyor. Meydanda ulaşımın rahatlatılması için yaya ve araç trafiği yeniden düzenlenirken, vatandaşlara yeşil ve ferah gezi alanları sunuluyor.

DAHA YEŞİL BİR GAZİOSMANPAŞA

Gaziosmanpaşa’nın kalbi olarak görülen meydanda altyapı çalışmaları tamamlandı. Sert zeminin yanı sıra ve 700 metrekare yeşil alan oluşturulan meydan, peyzaj ve ağaçlandırma işleriyle daha yeşil görünüme kavuştu. Kaldırım düzenleme çalışmalarının devam ettiği Gaziosmanpaşa Meydanı, modern aydınlatma sistemleriyle de göz kamaştırıyor. Projenin son etabında belediye binası çevresi düzenlenerek ağaçlandırma ve yeşil alan çalışmaları yapılacak. Çalışmalar tamamen bittikten sonra rahatlamış trafik akışına ve yeni yürüyüş alanlarına sahip olacak Gaziosmanpaşa’da, vatandaşlar bu güzelliklerin keyfini yaşayacak.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153