banner171

Gaziosmanpaşa Saadet Gençliği'nden “Fikir Duvarı“

Saadet Gençliği tarafından uygulamaya konulan ’Fikir Duvarı’ adlı proje kapsamında kent merkezinde açılan büyük duvarda gençler istedikleri sorunları ve taleplerini yazıyor. Fikir Duvarı’nda ki bazı paylaşımlar ise dikkat çekiyor.

Gaziosmanpaşa Saadet Gençliği'nden “Fikir Duvarı“
Gaziosmanpaşa meydan da  açılan fikir duvarında, "Hayat pahalı, Emekli maaşı 1500 tl olsun, ırkçılık yapılan bir ülke istemiyorum, askerlik 6 ay olsun, artık atanmak istiyorum, evlenmek istiyorum, para kazanmak için okumak zorunda mıyım?" gibi her konuda farklı paylaşımlar yer alıyor. Fikir Duvarı vatandaştan yoğun ilgi görüyor.
Saadet Partisi Gençlik Kolları tarafından organize edilen yeni bir proje ilgi uyandırdı. Fikir Duvarı adını verdikleri yeni proje ile Saadet Gençliği, gençlere ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda ortaya koydukları Fikir Duvarı Projesi ile birlikte gençler sorunlarını sosyal medyanın yanı sıra Fikir Duvarı’nda da paylaşıyor.
DSC_0456.JPG görüntüleniyor
Fikir Duvarı çalışmasının amacından bahseden  Gençlik Kolları Başkanı Fatih AYDIN  “Fikir Duvarı, vatandaşın istek, görüş ve önerilerini dert ya da eleştirisini paylaştıkları bir platformdur. Her ay belirli bir konuyu ele alacağımız bu çalışmada bu ayın konusunu ‘Gençler Ne İstiyor?’ olarak belirledik. Bu çalışma ile birlikte hem teşkilat mensuplarımız sahaya inerek vatandaşlarımızla temas kuruyor. Aynı zamanda fikir duvarına yazılan her bir fikir bizim için bir anket ve rapor niteliğindedir” diye konuştu.

DSC_0310.JPG görüntüleniyor
Sorunlar Fikir Duvarında

Saadet Gençliği Bir İlke Daha İmza Atarak Yeni Bir Uygulamaya Başlattı
Uygulamaları ve projeleri ile kendinden sıkça söz ettiren Saadet Partisi Gençlik Kolları yine bir ilke daha imza attı. Çalışmaları ile diğer siyasi parti gençlik örgütlerinin bir adım önüne geçen Saadet Gençliği’nin son projesi ‘Fikir Duvarı’ oldu.
Gençler ne istiyor?
‘Gençler ne istiyor?’

"Hayat pahalı, Emekli maaşı 1500 tl olsun,islam birliği, ırkçılık yapılan bir ülke istemiyorum, askerlik 6 ay olsun, artık atanmak istiyorum, evlenmek istiyorum, para kazanmak için okumak zorunda mıyım?" gibi her konuda farklı paylaşımlar yer alıyor.
‘Vatandaş konuşsun, biz dinleyelim’
Fikir Duvarı çalışmasının amacından bahseden Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, “Fikir Duvarı, vatandaşlarımızın istek, görüş ve önerilerini dert ya da eleştirisini paylaştıkları bir platformdur. Her ay belirli bir konuyu ele alacağımız bu çalışmada bu ayın konusunu ‘Gençler Ne İstiyor?’ olarak belirledik. Bu çalışma ile birlikte hem teşkilat mensuplarımız sahaya inerek vatandaşlarımızla temas kuruyor hem de vatandaşlarımızda medyanın ambargo uyguladığı partimizle ve teşkilatımızla temas kurmuş oluyor. Bu çalışma yine partimizin katılımcı ve aktif siyaset anlayışının da somut bir göstergesidir. Bugün ne hükümet ne muhalefet hatta ne de STK’lar toplumun dertleriyle ilgilenmiyor, bırakın ilgilenmeyi dinlemiyorlar bile. Biz de bundan dolayı ‘biz konuşalım, vatandaş dinlesin’ yerine ‘vatandaş konuşsun, biz dinleyelim’ anlayışıyla hareket ediyor ve milletimizin derdini dert ediniyoruz. Aynı zamanda fikir duvarına yazılan her bir fikir bizim için bir anket ve rapor niteliğindedir” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2015, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153