banner171

Gaziosmanpaşa Saadet'li Gençlerden Fikir Duvarı

Seçim günü yaklaştıkça çalışmalarına hız katan Saadet Gençliği her ay yaptıkları “Fikir Duvarı” çalışmasına bir yenisini daha ekledi. “Milli İttifak” adını verdikleri çalışma halk tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Gaziosmanpaşa Saadet'li Gençlerden Fikir Duvarı

Program Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polatın konuşmasıyla başladı. Konuşmasında İttifakın Baraj kaygısının olmadığını sık sık dile getiren Recep Polat “Bizler seçime kalan zamanda var gücümüzle çalışacağız. Ve göreceksiniz ki Saadet Partisi meclisin en güçlü partisi konumunda olacaktır.”dedi.


Daha sonra Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Celal Özman konuşmasında “Gaziosmanpaşamızın gençlik kurmayları olarak sandıkların kurulacağı güne kadar can siperane çalışarak Saadet Partisini hak ettiği konuma getireceğiz. İttifakın neferleri olarak bir İslam yurdu niteliği özelliğinde olmak istiyoruz. Halkımızın görüşlerini daha rahat dile getirebileceği bir fikir duvarı açtık. Bu ülke inançlı gençlerin azmi ile tekrar şahlanacaktır” dedi..

Saadet Partisi Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları tarafından organize edilen yeni bir proje ilgi uyandırdı. Fikir Duvarı adını verdikleri yeni proje ile Saadet Gençliği, gençlere ulaşmayı hedefliyor. Bu kapsamda ortaya koydukları Fikir Duvarı Projesi ile birlikte gençler sorunlarını sosyal medyanın yanı sıra Fikir Duvarı’nda da paylaşıyor. 



Gençlik Kollarının düzenlediği Milli İttifak fikir duvarı çalışmasına Saadet Partisi Milletvekili Adayları Bilal Ay,  M. Emin Topsakal, Lütfi Kibiroğlu, Aytekin Kurt Saadet Partisi Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Recep Polat, BBP Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fedai Karakol  ve teşkilat mensupları katıldılar.


İşte Fikir Duvarına yazılanlardan bazıları;
Milli İttifak, Milli İktidar.
2 dürüst lider, yalansız.
Bizde bu seçimde Saadet’teyiz.
Temiz bir siyaset için, birlikteyiz.
Türkiye Kendine Gel, Saadet’e gel.
Yolunuz açık olsun, sizinle beraberiz.
Dünyanın zalimlerini inlerine koyup, terbiye etmek için Milli İttifak.
İki lider, iki hareket, yek ve tek vücut, aynı hedef ve aynı gaye için.
Saadet ve Büyük Birlik Milli İttifakı; Amerika, Avrupa Birliği, İsrail İttifakına Karşı Kurulmuştur.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153