banner171

Gaziosmanpaşa yoluna Şahin Pirdal’la devam edecek …

Gaziosmanpaşa yoluna Şahin Pirdal’la devam edecek …

Gaziosmanpaşa yoluna Şahin Pirdal’la devam edecek …
Adalet ve Kalkınma Partisi'nde göreve devam etmeyecek başkanlar netleşirken , Ak Parti Gaziosmanpaşa da Av.Şahin Pirdal ile yola devam edilmesi bekleniliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Genel Başkan seçildiği günden bu yana büyük revizyon beklenen AK Parti'de teşkilatlarında İstanbul ile alakalı çalışmaların Cuma günü yapılan MKYK toplantısında masaya yatırıldığı öğrenildi.
Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal’ın başarılı bir istatistik çizmesi ve parti içi uyumlu çalışması sebebiyle görevine devam etmesi bekleniyor. 
2014’den bugüne kadar üç seçim geçiren ve en önemlisi 15 Temmuz darbe girişiminde teşkilatı ile birlikte meydanları terk etmeyen Pirdal, girdiği her seçimde oyunu arttırarak genel Merkez’e çalışkanlığı ve başarısıyla genel merkez nezdinde kanıtlamış oldu.

Her ne kadar , kongre sürecindeki belirsizlik bazı adayları heveslendirmiş olsa da , bu belirsizliğin bayramdan sonraki haftada Av.Şahin Pirdal lehine netleşmesi beklenmektedir.


 

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2017, 14:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yavuz taskin
Yavuz taskin - 7 yıl Önce

Yaziklar olsun , daha hicbirsey belli degil,sahin pirdalin nesi başarılı olmuş acaba .Yalsn haber yapmayin

Samet Cenikli
Samet Cenikli - 7 yıl Önce

Güçlü bir siyasetçi. Referandum öncesi Süleyman Soylu Gopa geldiginde Şahin Pirdal konuşma yapmıştı. Hitabeti iyi. Reis ona doğru diyorsa bize zaten laf düşmez. Lakin teşkilatında şüpheli adamlar mevcut. Biraz daha halka yönelmesi lazım.

Muharrem KAMAT
Muharrem KAMAT - 7 yıl Önce

teşkilatçılık anlamında gaziosmanpaşa ya çok şey kattığına inanıyorum. yurdun büyük bir kısmında oy kaybı yaşanırken i̇stanbul gibi metropol da bu performansı göstermiş olması başarısının kanıtıdır. partimiz için için toparlanma zamanıdır, ayrılık zamanı değildir. hakkettiğine hakkettiği değer verilmelidir. inş ileride çok daha iyi yerlerde göreceğiz.

Kemal Davran
Kemal Davran - 7 yıl Önce

Sahin pirdal ve ekibi bir kaçı hariç ne konuda başarılı olmuş. Oylar tayip Erdoğana veriliyor. Teşkilata değil

akın sancaktar
akın sancaktar - 7 yıl Önce

Bu isi Hak icin yaptigını biliyoruz Allah korkusu Ummet ve Vatan aşki olan biri sahalardan bir adım geri durmamiş Calmamiş cırmamıs

kendimizi ve cevremizdekileri sorgulayalım bizler basârilı olabildikmi..

Senin nezlinde Basarilı insan nedir yavuz kardeş..

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153