banner171

Gaziosmanpaşa2da Öğrencilere LGS Tercih Desteği

Öğrencilere LGS Tercih Desteği

Gaziosmanpaşa2da Öğrencilere LGS Tercih Desteği

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) giren öğrencilere tercih danışmanlık hizmeti veriyor. Gaziosmanpaşa Meydanı ve Küçükköy Saat Kulesi yanında bulunan Tercih Danışma Noktalarında rehber öğretmenler, her gün 10.00-18.00 saatleri arasında öğrencilere doğru tercih konusunda yardımcı oluyor.

Ülke genelinde 1 milyondan fazla öğrenciyi yakından ilgilendiren Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) tercih heyecanı başladı. Gaziosmanpaşa Belediyesi de her zaman olduğu gibi bu kritik süreçte öğrencileri yalnız bırakmadı. Öğrencilerin doğru tercih yapmalarına yardımcı olmak için Gaziosmanpaşa Meydanı ve Küçükköy Saat Kulesi yanına LGS Tercih Danışma Noktaları kuruldu. 

TERCİHLER İÇİN SON GÜN 16 TEMMUZ

LGS tercih danışmanlık hizmetleri kapsamında rehber öğretmenler, öğrencilerin ve ailelerin kafalarında oluşan soru işaretlerini gidermek ve onların en doğru şekilde karar vermelerini sağlamak için yüz yüze görüşmeler gerçekleştiriyor. Öğrencilerin aldıkları puan ve ilgi alanları değerlendirilerek doğru tercih için ipuçları veriliyor. LGS Tercih Danışma Noktaları, tercihler için son tarih olan 16 Temmuz Cuma saat 17.00'a kadar hizmet vermeye devam edecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153