banner171

GAZİOSMANPAŞA'DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİKLERİ

Gaziosmanpaşa Belediyesi 92’nci yılı kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle görkemli bir “Çocuk Şenliği” düzenledi.

GAZİOSMANPAŞA'DA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİKLERİ
 GOP’TA 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİKLERİ
 
Gaziosmanpaşa Belediyesi 92’nci yılı kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle görkemli bir “Çocuk şenliği’’ düzenledi.  Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı Meydanı’nda gerçekleşecek şenlikte müzik, eğlence, yarışma, tiyatro ve çeşitli gösteriler düzenlenecek.  

Şenlik nedeniyle Hükümet Konağı Meydanı bir şov merkezine dönüştürülürken, yapılacak olan gösterilerde illüzyon, çeşitli yarışmalar, müzikli palyaço şov, çocuk tiyatrosu, sahne gösterileri, şişme parkurlar, jonglör, aşuk-maşuk, akrobat, Karagöz –Hacivat, Nasrettin Hoca ve sihirbaz gösterileri yer alacak ve çocuklara binlerce balon dağıtılacak. 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, yarınlarımızı emanet ettiğimiz çocuklarımız için düzenlediğimiz şenlikte her şeyin çocuklar için olduğunu belirterek, “İyi biliyoruz ki çocuklarımız ve gençlerimiz kendilerine emanet edilen Milli Egemenlik ruhunu sonsuza kadar sürdüreceklerdir” dedi. 
PROGRAM

23 Nisan 2012, Pazartesi
Saat : 13.00 – 19.00 arası
Yer  : Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı Meydanı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153