banner171

Gaziosmanpaşa’da Bayram Temizliği Başladı

Gaziosmanpaşa Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi ilçe genelinde temizlik seferberliği başlattı. Başkan Usta, “Hedefimiz, daha temiz bir Gaziosmanpaşa için vatandaşlarımızla birlikte ilçemizin her mahallesine, cadde ve sokaklarına bu duyarlılığı yansıtmak” dedi.

Gaziosmanpaşa’da Bayram Temizliği Başladı

Gaziosmanpaşa Belediyesi, bayramın yaklaşmasıyla birlikte periyodik olarak sürdürdüğü temizlik çalışmalarına hız kazandırdı. Daha temiz bir çevre için Gaziosmanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde toplu temizlik ekibi oluşturuldu. İki yüz personelden oluşan ekip, bayram temizliğine Kazım Karabekir Mahallesi’nden başladı. Hummalı bir çalışmayla, mahalle detaylı bir şekilde temizlendi, bayrama hazır hale getirildi.

“HALKIMIZIN DA DESTEK VE KATILIMI İLE YAŞADIĞIMIZ ALANLARI DAHA TEMİZ HALE GETİRMEK İSTİYORUZ”

İlçe genelinde kapsamlı bir temizlik seferberliği başlattıklarını belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Rutin olarak sürdürdüğümüz temizlik çalışmalarına bayramın da yaklaşmasıyla birlikte daha da ağırlık verdik. Halkımızın da destek ve katılımı ile yaşadığımız alanları daha temiz hale getirmek istiyoruz. Hedefimiz, vatandaşlarımızla birlikte Gaziosmanpaşa’nın her mahallesine, cadde ve sokaklarına bu duyarlılığı yansıtmak” diye konuştu.

TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ TÜM MAHALLELERDE DEVAM EDECEK

Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki çalışmalar kapsamında ekipler, cadde, sokak ve kaldırımları özenle süpürerek yerde çöp kalmamasını sağladı. Ardından yıkama makineleriyle sokaklar tazyikli su ve deterjan kullanılarak yıkandı. Ekipler, çöp konteynerlarını da hijyenik hale getirmek için dezenfekte etti. Sokağa atılmış moloz, tadilat atıkları ve eski eşyalar ise araçlara yüklenerek kaldırıldı ve çevre kirliliğinin önüne geçildi. Vatandaşların da memnuniyetle karşıladığı çalışmalar tüm mahallelerde devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2019, 20:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153