banner171

Gaziosmanpaşa`da Esnaf Buluşmaları devam ediyor

Gaziosmanpaşa`da Esnaf Buluşmaları devam ediyor

Gaziosmanpaşa`da Esnaf Buluşmaları devam ediyor
 İlçede yürütülen çalışmaları vatandaşların görüşlerini dikkate alarak şekillendiren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, berber esnafıyla bir araya geldi.
Gaziosmanpaşa Belediyesi’nce düzenlenen Esnaf Buluşmaları berber esnafının katıldığı toplantıyla devam etti. İstanbul Berberler Odası Başkanı Şükrü Akyüz’ün de katıldığı toplantıda Başkan Usta'ya Belediye Başkan Yardımcıları ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti. Düzenlenen toplantıda esnafların istek ve önerilerini dinleyen Başkan Usta, daha sonra yaptığı konuşmada ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdik. Özellikle Kentsel Dönüşüm projeleri üzerinde duran Başkan Usta, ilçede 2017 yılının şantiye yılı olacağını belirtti.

Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun bulunduğu bölge yapılacak Çok Amaçlı Spor Kompleksi Ve Semt Meydanı projesinin ihale aşamasına geldiğini belirten Başkan Usta, “Gaziosmanpaşa Stadı’nı herkesin istifade edebileceği bir meydan ve spor kompleksine dönüştüreceğiz. Bağlarbaşı ve Şemsi Paşa mahallelerinin pazarlarını da bu projenin içine taşıyacağız” diye konuştu.

Başkan Usta, toplantı sonunda berberler ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2016, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153