banner171

Gaziosmanpaşa’da “Fiber Hırsızları“ Suçüstü Yakaladı...

Gaziosmanpaşa’da mahalleye internet sağlayan “fiber kabloları” keserek satan 2 kişi, Türk Telekom yetkililerinin de desteğiyle suçüstü yakalandı.

Gaziosmanpaşa’da “Fiber Hırsızları“ Suçüstü Yakaladı...
 Gaziosmanpaşa'da mahalleye internet sağlayan "fiber kabloları" keserek satan 2 kişi, Türk Telekom yetkililerinin de desteğiyle suçüstü yakalandı. Kabloları keserken kare kare fotoğraflanan şüphelilerden birinin, 17 ayrı suçtan sabıka kaydı olduğu ortaya çıktı.
Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, mahallede internet ve telefonların kesildiği şikayetleri üzerine soruşturma başlattı. Şüphelilerin yakalanması için polis, Türk Telekom yetkilileriyle ortak bir çalışma yürüttü. Ardından hatların nereden kesildiği bilgilerine ulaşıldı.

KABLOLARI KESERKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR

Elde edilen bilgiler doğrultusunda harekete geçen Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, internet ve telefon hatlarının kesildiği noktaları tespit etti. Ardından harekete geçen ekipler internet hattının kesildiği noktaya ani operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda, Sergen K. ve Burhan B. olay yerinde kabloları keserken suçüstü yakalandı.

FİBER HIRSIZLAR KARE KARE GÖRÜNTÜLENDİ

Öte yandan, fiber hırsızları takibe alan polis, hırsızları fiber kabloları keserken fotoğraflamayı başardı. Sergen K.'nin kablo hırsızlığının yanında, trafik levhası hırsızlığı ve yaralama gibi çeşitli suçlardan 17 ayrı suçtan sabıkasının olduğu bildirildi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2014, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153