banner171

Gaziosmanpaşa`da Kış Nöbeti Başladı

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kış şartlarıyla mücadele kapsamında 40 araç ve 100 personel ile 7/24 hizmet verecek. İlçede, sokak hayvanları için ise 52 noktada mama dağıtımı yapılacak.

Gaziosmanpaşa`da Kış Nöbeti Başladı

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kış aylarında olumsuz bir durum yaşanmaması için hazırlıklarını tamamladı. İlçede kış şartlarının ve kar yağışının hayatı olumsuz etkilememesi için 40 araç ve 100 personel 7/24 görev yapacak. Gerekli durumlarda ise bu sayı destek ekiplerle artırılacak. Ekipler, olası kar yağışında ulaşımın aksamaması için depolarda bulunan 2 bin ton tuz ile öncelikli olarak belirlenen noktalara anında müdahale edecek. Olumsuz hava şartlarında hastaneye gidemeyen yaşlı ve engelli vatandaşlar için de hasta nakil aracı görev başında olacak.

"24 SAAT VATANDAŞIMIZIN HİZMETİNDE OLACAĞIZ"

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Tüm ekiplerimizle beraber kışa hazırlık içerisindeyiz. Bugün onun startını veriyoruz. 40 tane aracımızla 100'ün üzerinde personelimizle 24 saat Gaziosmanpaşa'da vatandaşımızın hizmetinde olacağız. Kışla ilgili her türlü tedbiri almış durumdayız. Kış aylarında en çok beklenen; yolda kalan araçların çekilmesi yolların tuzlanması ve vatandaşların problemlerine çözüm bulunması hususudur. Bu konuyla ilgili 100'ün üzerindeki ana caddelerimiz ve sokaklarımızda 24 saat eksenli tedbirler alınacak" dedi.

"SOKAK HAYVANLARI İÇİN MAMA DAĞITILACAK"

Kış boyunca 52 noktada mama ve yuva dağıtımı yapılarak sokak hayvanlarının beslenme ve barınma ihtiyaçları karşılayacaklarını belirten Başkan Usta, "Nasıl ki insanlar barınmaya ihtiyaç duyuyorlarsa sokak hayvanları için de 52 noktada mama dağıtacak ve onların da bu ihtiyacını karşılayacağız. Vatandaşımız her konuda 7/24 Çağrı Merkezimize ulaşabilir. Ayrıca 7/24 dolaşan ekiplerimiz de vatandaşımızın emrinde" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2020, 14:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153