banner171

Gaziosmanpaşa’da Sokaklar Yaz Boyunca İlaçlanacak

Gaziosmanpaşa’da Sokaklar Yaz Boyunca İlaçlanacak

Gaziosmanpaşa’da Sokaklar Yaz Boyunca İlaçlanacak
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, havaların ısınmasıyla periyodik olarak sürdürdüğü ilaçlama faaliyetlerine hız kazandırdı. İlçe genelinde tüm mahalle ve sokaklar, sinek ve haşerelere karşı etkin bir biçimde ilaçlanıyor.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, sıcak yaz günlerinde vatandaşların açık mekanlarda daha rahat vakit geçirmesini sağlamak ve haşerelerin zararlı etkilerini en aza indirmek için ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İnsan sağlığını tehdit eden ve bulaşıcı hastalık taşıyan her türlü kemirgen, uçkun ve haşereye yönelik ilaçlama hizmetlerini tüm mahalle ve sokaklarda hızlandıran Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri, zararlı canlıların üremesinin de önüne geçiyor.

Apartmanların yerleşke altı, bodrum, kömürlük, çatı, bina içi, bahçe alanlarının yanı sıra ortak kullanım alanlarında haşerelere müdahale edebilmek için ücretsiz olarak ilaçlama yapılıyor. Teknik donanımlı araçlar ve uzman personellerle yürütülen ilaçlama çalışmalarında, insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlar kullanılıyor. Genel ilaçlamanın yanı sıra, sivrisinek ve karasinek larvası ile de mücadele veren ekipler, yaz sezonu boyunca ilçenin 16 mahallesinde düzenli olarak ilaçlama çalışması yapmaya devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2019, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153