banner171

Gaziosmanpaşa’dan Kırcaali’deki İmam Hatip’e bilgisayar hediyesi

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nden bir heyet, 12-14 Eylül tarihleri arasında Bulgaristan’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Sofya ve ‘Kardeş Şehir’ Kırcaali’ye gerçekleştirilen ziyarette İmam Hatip öğrencileri için götürülen bilgisayarlar ile tefsir ve hadis kitapları teslim edildi.

Gaziosmanpaşa’dan Kırcaali’deki İmam Hatip’e bilgisayar hediyesi
Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Faruk Yıldız ve Av. Beşir Açıkça, Meclis üyeleri Aziz Demirtaş ve Seyhan Özgür, AK Parti Gaziosmanpaşa Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Aslıyürek ve Ayhan Boyacıoğlu 12-14 Eylül 2014 tarihleri arasında Bulgaristan’ın başkenti Sofya ve Kırcaali’ye birer ziyaret gerçekleştirdi. 
 
Gezinin ilk durağı Sofya olurken, heyet burada ilk olarak Bulgaristan Başmüftü Yardımcısı Birali Birali ile bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından Türkiye’nin Sofya Büyükelçiliği’ne geçildi. Heyet, burada Sofya Büyükelçiliği Müsteşarı Mustafa Yurdakul’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Daha sonra Sofya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı merkez ilçe belediyelerinden Krasno Selo Belediyesi’ni ziyaret eden Gaziosmanpaşa Belediyesi heyeti, burada Başkan Yardımcısı Stefka Djagarova ile görüştü. 
 
Yetimhaneye çarşaf, İmam Hatip’e bilgisayar hediyesi 
 
Heyetin, Sofya’nın ardından ikinci durağı ‘Kardeş Şehir’ Kırcaali oldu. Kırcaali’deki yetimhaneyi ziyaret eden Gaziosmanpaşa Belediyesi heyeti, daha önceki ziyaretlerinde kendilerinden istenen 100 adet nevresim ve çarşafı teslim ederek, çocuklarla sohbet etti. 
Heyet daha sonra Kırcaali Mestanlı İmam Hatip Lisesi’ne geçti. Daha önce yapılan ziyarette kendilerinden istenen 3 adet bilgisayar ile birer takım tefsir ve hadis kitaplarını Okul Müdürü Ahmet Bozov’a teslim eden Gaziosmanpaşa Belediyesi heyeti, öğrencilerin ihtiyaç duyduğu malzemeleri teslim etmenin kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu belirtti. 
Kırcaali’ye yapılan ziyaretin son durağı ise Gaziosmanpaşa Belediyesi ile arasında ‘Kardeş Şehir’ protokolü imzalanmış olan Kırcaali Belediyesi oldu. Burada Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Azis'le görüşen heyet, 14 Eylül Pazar günü yurda döndü. 
 

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2014, 17:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153