banner171

Gaziosmanpaşalı çocuklara çok özel gösteri

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Gaziosmanpaşalı çocuklar ve ailelerine, dünyanın en seçkin at gösterisi olan “Atların Efendisi” (Lord Of The Horses) gösterisini sundu.

Gaziosmanpaşalı çocuklara çok özel gösteri
 “Atların Efendisi” gösterisi, Gaziosmanpaşalılar için ilk kez bu akşam sahnelenirken, gösteri alanını tıklım tıklım dolduran çocuklar ışık ve görsel şov eşliğinde atların sıra dışı gösterisini heyecanla izledi.
Dünyanın en seçkin at gösterisinin sahneleneceği Ora Arena’ya geldiği anda çocukların yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta tüm tribünleri gezerek çocuklarla kucaklaştı. İstanbul Vali Yardımcısı ve Gaziosmanpaşa Kaymakamı Vekili Ahmet Deniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Servet Bakırcı, İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Bakkal ve belediye başkan yardımcılarının da katıldığı gösteriyi Gaziosmanpaşalı çocuklarla birlikte izleyen Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta yaptığı konuşmada, Gaziosmanpaşa’nın geleceği olan çocuklarımızın her zaman yanında olacağını belirterek, “Böylesine anlamlı ve güzel bir günde, çocuklarımızın bayram gününde, burada çocuklarımızla ve aileleriyle birlikte olmanın heyecanını yaşıyorum. Bundan tam 94 yıl önce bizlere bu günleri armağan eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ecdadımızı, gazilerimizi ve ahirete intikal eden tüm geçmişlerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Mustafa Kemal Atatürk, bu günü çocuklarımıza armağan ederek, çocuklara ve gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ortaya koymuştur. Bizler de ilçemizin, Türkiye’mizin geleceği olan siz çocuklarımıza çok değer veriyoruz. Bu vesileyle, geleceğin Türkiye’sini emanet edeceğimiz siz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Bu organizasyonumuzun sizlerde güzel bir anı olarak hatıranızda kalmasını ümit ediyorum” dedi.

Gaziosmanpaşalı çocuklar ve aileleri için özel olarak sergilenen “Atların Efendisi” (Lord Of The Horses) gösterisini ilkokul dördüncü sınıf öğrencileri ve ailelerinden oluşan coşkulu bir kalabalık izledi. Salonu dolduran öğrenciler binicilik ustaları eşliğinde şovlarını gerçekleştiren, içlerinde 1.200 kilo ağırlığında dünyanın en büyük iki atının da bulunduğu toplam 60 eğitimli atın sıra dışı gösterisini heyecanla takip etti. Öğrenciler gösteri öncesi kendileri için çalınan şarkılara Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından dağıtılan Türk bayraklarını sallayarak eşlik ederken gösteri alanı al kırmızıya büründü. 

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2014, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153