banner171

Gaziosmanpaşalı İş Adamlarının Bayram Mesaji

Gaziosmanpaşa'nın tanınmış iş adamlarından Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Gaziosmanpaşalı İş Adamlarının Bayram Mesaji
 
 


CHP Gaziosmanpaşa Belediye Eski Meclis Üyesi ve ilçenin Önemli İş adamlarından Murat HAŞHAŞ’ın
Bayram Mesaji;
"Milletimizin en temel değerlerinden olan sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı dini bayramlarımızdan olan bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Hepinizin Kurban Bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim..

Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nahir TÜRE;Kurban Bayramı, birliğin, beraberliğin, sevgi ve merhametin bayramıdır. Aynı gemi içinde seyahat ettiğimizin farkındalığını yaşayıp, dayanışma ruhunu toplumun tüm katmanlarına yayma ve şefkat iklimine ulaşma iradesini ortaya koyduğumuz en önemli gün olan Kurban Bayramının, Ülkemize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisi ile tüm hemşerilerimin ve gphaber okurlarınınbayramlarını kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum." 


Gaziosmanpaşa'nın tanınan ve renkli simalarından, Şafak Eğitim Kurumları ortağı İsmail Şatıroğlu'nun Bayram Mesaji;Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik duygu ve hislerinin güçlendiği ve insan olmanın güzelliğinin daha yoğun hissedildiği günlerdir.Bu duygularla tüm hemşehrilerimizin ve Gaziosmanpaşalıların Kurban Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.




Gaziosmanpaşa’nın Sevilen İş adamlarından Tatarlı Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Tatarlı; Paylaşmanın arttığı ve küskünlüklerin sona erdiği bayram günleri aynı zamanda manevi zenginliği de beraberinde getirmektedir. Bu güzel gelenekleri geleceğe aktarmanın yanı sıra, çalışarak daha güzel yarınlar oluşturma gayreti içerisindeyiz. 
Bu vesile ile herkesin Kurban Bayramını yürekten kutluyor, huzur, sağlık ve başarı getirmesini temenni ediyorum.





Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2014, 23:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153