banner171

Gaziosmanpaşa'nın Başkan Adayı Usta, sorunları istişareyle birlikte çözeceğiz

Adaylığı açıklandığı günden beri yoğun bir seçim çalışması ile vatandaşlarla bir araya gelen Hasan Tahsin Usta Yıldıztabya Mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Gaziosmanpaşa'nın Başkan Adayı Usta, sorunları istişareyle birlikte çözeceğiz
Esnafı tek tek gezerek hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Usta, Gaziosmanpaşa ile ilgili projelerini anlattı.

Usta daha sonra ilçe ve mahalle teşkilatıyla beraber Karlıtepe Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışını gerçekleştirdi. 

Yıldıztabya Mahallesi'nde ikamet eden Arpa ve Mican ailesinin evine konuk olan Usta. Bu evlerde toplanan Mahalle sakinleri ile Gaziosmanpaşa ve Yıldıztabya’daki sorunları ve projeleri konuşarak, dua ve desteklerini istedi. 
Sorunları birlikte tespit edip, istişareyle birlikte çözeceğiz.
‘Gaziosmanpaşa için var gücümüzle gece gündüz demeden sizler için çalışacağız’ diyen Usta, Gaziosmanpaşa’da bizim için asıl olan bu asil milletin geleceğidir, huzurudur, mutluluğudur dedi. 

Usta sözlerine şöyle devam etti; “yapacağımız hizmetlerde insani ihtiyaçlarımızı rahatlıkla karşılayacak modern alanlarımızı Gaziosmanpaşa’da birlikte oluşturacağız. Halkımız yöneticilerden problemlerin çözümü ile birlikte güleryüz ve kolay ulaşılırlık istiyor. Bunu Gaziosmanpaşa’mız da gerçekleştirerek halkımızla iç içe olacağız. Sorunları birlikte tespit edip, istişareyle birlikte çözeceğiz. Gaziosmanpaşa’mızda el ele vererek büyük başarılara birlikte adım atacağız. Adalet, merhamet, sevgi ve saygı çerçevesinde birlikte beraber Gaziosmanpaşa'yı yöneteceğiz. Gaziosmanpaşa'ya yeni ufuklar açacak projelerimiz İlçemizi farklı noktalara getirecek’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2014, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153