banner171

Gaziosmanpaşa’nın Başkanları Cami Cemaatiyle Kahvaltıda Buluştu!

Ak Parti Gaziosmanpaşa Seçim Çalışmalarına Sabah Namazıyla Birlikte Start Verdi.

Gaziosmanpaşa’nın Başkanları Cami Cemaatiyle Kahvaltıda Buluştu!
AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe teşkilatı ve Belediye başkanlının öncülüğünde, Pazarçi  cami cemaati ile kahvaltı etkinliği düzenlendi.

SABAH EZANIYLA BİRLİKTE SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADILAR

Ak Parti Gaziosmanpaşa belediye başkanı Hasan Tahsin Usta, Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av. Şahin Pirdal,başkan yardımcıları ve meclis üyeleri sabah namazının ardından birlikte kahvaltı yapıp vatandaşlarla  sohbet etti.

Sabah namazını eda eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Pazariçi mahallesinde cemaatle kahvaltı yaparak, sorunları yerinde dinledi.Usta, Hem sabahın bereketini toplayalım hemde Bismillah diyerek seçim çalışmamıza hız verelim istedik” dedi. Başkan Usta, “Kısmet olursa bunu bir gelenek haline getirip zaman zaman partimize gönül vermiş dava arkadaşlarımız ve partili yöneticilerimiz ile birlikte sabah namazlarında güzel ilçemizin farklı camilerinde bir araya gelmek istiyoruz” dedi.
unnamed (3).jpg görüntüleniyor

Başkan Pirdal; Camilerde buluşmak, birleşmek bütünleşmek, Allah'ın evinde vakit geçirmek çok güzel bir şey. İlçemizin hatta ülkemizin ihtiyacı olan bir etkinlik olarak nitelendiriyorum"burada sizlerle birebir temas kurmak ve sizlerin elini sıkıp, hasbıhal etmek çok önemli dedi.

Başkanların camii cemaati ile yaptığı kahvaltı programının ardından Mithatpaşa İlköğretim okulu ziyaret bulunarak ,Okul Müdürü ve Öğretmenlerle görüştü.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153