banner171

GAZİOSMANPAŞASPOR EDİRNESPORU 4 GOLLE YOLLADI

GAZİOSMANPAŞASPOR EDİRNESPORU 4 GOLLE YOLLADI

GAZİOSMANPAŞASPOR EDİRNESPORU 4 GOLLE YOLLADI
 Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta Gaziosmanpaşaspor Edirnespor’u misafir etti.Yıldıztabyta stadında soğuk ve yağışlı bir havada oynanan karşılaşmada birde penaltı kaçıran ev sahibi ekip heriki yarıda attığı 2 şer golle karşılaşmadan 4-0 galibiyetle ayrıldı.Mücadeleye taraftarının desteğiyle Gaziosanpaşaspor daha istekli başladı.

Ev sahibi Gaziosmanpaşaspor 4. dakikada Tunahanla ilk golüne kavuştu.1-0

35. dakikada Emre ilk yarının skorunu ilan etti 2-0.
Karşılaşmanın 2. yarısına hızlı başlayan ev sahibi 48.dakikada
Tunahanla 3. golüne kavuştu.
64. dakikada Kadir perdeyi kapatan golü kaydetti
Bu sonuçla Gaziosmanpaşaspor puanını 32 yaptı ve 1 maç eksiği ile 4.sıradaki yerini korudu. Gaziosmanpaşaspor haftaya deplasmanda Çıksalınspor ile karşılaşacak .

AKIN TOPGÜL“GÜZEL BİR GALİBİYET”
Karşılaşmayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Teknik direktör Akın Topgül ise Edirnespor karşısında sahada doğru işler yapan oyuncu topluluğu olduğunu, bunun da galibiyeti getirdiğini dile getirdi.Topgül “Edirnespor karşısında net bir skor aldık. Güzel bir galibiyet oldu. Camiamıza hayırlı olsun ifadelerini kullanan Başarılı hoca ”.Bu hafta sonu Çıksalınspor maçından galibiyetle döneceğimize İnancım tam. Futbolcu kardeşlerimizin performansı çok önemli. Allah bu arkadaşlarımıza inşallah sakatlık vermez. İyi gidiyoruz. Bu iyiye takıma ilçenin dinamikleri de destek vermesi için harekete geçmesi gerekiyor.”şeklinde konuştu.

“ ÖMER GÜLER FUTBOLCU VE TEKNİK HEYETİN ALNINDAN ÖPÜYORUM”

Transferde astronomik rakamlar harcayan takımlarla 
Futbolcuların minimum ihtiyaçlarını karşılayarak 
mütevazi kadroları ile mücadele ettiklerini dile getiren Kulüp başkanı Ömer Güler.
"Futbolcu ve Teknik heyetin alnından öpüyorum "şeklinde konuştu.Güler “Bu galibiyet camiamıza hayırlı olsun. Allah'ın izniyle birlik beraberlik içinde daha güzel günler bizi bekliyor. Bu köprünün altında daha ne sular geçecektir. Biz sabırlı olmalıyız. Küfürsüz, dostane, diğer kulüplerle samimi diyalog içinde kimseyi üzmeden, kimsenin canı yanmadan, sahada iyi futbolumuzu oynayarak sonuca ulaşmaya gayret göstereceğiz” dedi.İlçede yaşayan vatandaşlardan destek beklediğini ifade eden Güler, Biz gerçekten ekonomik olarak büyük sıkıntılar içerisindeyiz.Vatandaşlarımızın destekleri bizim için çok büyük önem arz ediyor” şeklinde konuştu.

GÜLER; TARAFTARLARIMIZI YANIMIZDA OLMASI GEREKİYOR”
Deplasmanda taraftarlarını yanlarında görmek istediklerini dile getiren Başkan Güler “ Deplasman maçlarına taraftarla girmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu birlikteliği sağlamamız lazım. Otobüs konusunda da tüm dostlarımızdan ve tüm iş adamlarımızdan destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Taraftarın takımını daha fazla sahiplenmesi gerektiğini vurgulayan Güler “Şartlarımız ne olursa olsun taraftarımız yanımızda olması gerekiyor. Bazı taraftarlarımız hemen bir maçta küsebiliyor, bir maçta barışa biliyor. Bunu doğru bulmuyoruz. Hangi şartta olursa olsun artık taraftarımız daha fazla sahiplenmesi gerekiyor. Küsmek yok, karamsarlığa kapılmak yok. 

. Bu işte sabırla olan, sabırla takımını destekleyen taraftar topluluğu takımlarına başarı getirebilecek. En az kayıpla gidenler sonucu alabilecektir. Dolayısıyla taraftarımız hiçbir şartta bu takıma kesmemelidir. 6 haftalık bir sürece girdik. Çok ciddi bir şekilde bu işe sarılmalıyız. Futbolcu kardeşlerimiz işin bilincinde. Sürekli moral ve motivasyon anlamında gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.
Birbirinden zor final niteliğinde son 6 maç kaldığını belirten Güler"
Son 6 maçımız kaldı. Hepsi birbirinden zor olacak. Son viraja girerken, takımımıza tam destek verilmesi gerekiyor. Allah'ın izniyle birlik beraberlik içerisinde aşamayacağımız hiçbir engel yok. Bu ilçe bunu hakkediyor.En az puan kaybıyla sezon sonu ligi Sultangazispor'un üstünde 2.sırada bitirip ligde kalarak gelecek sezonun planını yapmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2018, 11:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153