banner171

GAZİOSMANPAŞASPOR KÜTAHYASPORU 2-1 LE GEÇTİ

Bölgesel Amatör ligi 9.Grupta 5. hafta maçında Gaziosmanpaşaspor Kütahyasporu konuk etti.

GAZİOSMANPAŞASPOR KÜTAHYASPORU 2-1 LE GEÇTİ

  Yıldıztabya stadında oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip penaltıdan kalesinde görmesine rağmen karşılaşmayı 2-1 kazanmasını bildi.

Gaziosmanpaşaspor maça taraftarının büyük desteği ile başladı.

20. Dakikada maçın hakemi Gaziosnpaşapor aleyhine ağır bir penaltı kararı verdi. İbrahim penaltıdan attığı golle Kütahyaspor 1-0 öne geçirdi.Bu dakikadan sonra rakip kalede gol arayan Gaziosmanpaşaspor 40. dakikada Sefa'nın yakın mesafeden attığı kafa şutu auta gitti.ilk yarı konuk ekibin 1-0 galibiyeti ile sona erdi.

48. Dakikada ceza alanına giren Tunahan durumu eşitledi.56. dakikada Enesin şutu üsten auta gitti.65 dakikada Sefa uzaktan köşeye giden şık golü ile Gaziosmanpaşaspor'u 2-1 öne geçirdi. Kütahyaspor kontrataklarla etkili olmaya çalıştı. Ancak Kaleci Armağan bu atakları başarıyla önledi.

90. Dakikada Tunahan sağdan ceza alanına girdi. 3 kişiyi geçti vurduğu şut kalecide kaldı.Bu dakikadan sonra başka gol olmadı. karşılaşma 2-1 konuk ekibin üstünlüğü ile sona erdi.Gaziosmanpaşaspor ligin 5. haftasında puanını 8 yaparken Kütahyaspor ise 3 puanda kaldı.Gaziosmanpaşaspor haftaya Bornova Yeşilova deplasmanına giderken,Kütahyaspor ise Derinceyi konuk edecek. Haber Erol Eftekin 

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2018, 14:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153