banner171

Gaziosmanpaşa’ya Üniversite Geliyor!

"Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın ilçenin üniversitelere ev sahipliği yapması ve bir ‘üniversiteler merkezi’ olmasına yönelik çalışmaları hayata geçiyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede üniversite eğitimi verilmesi amacıyla Yıldız Teknik Üniversitesi’ne bir okul binası tahsis ediyor."

Gaziosmanpaşa’ya Üniversite Geliyor!
 Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ilçenin daha iyi ve üst düzey bir eğitime kavuşması amacıyla yaptığı yatırımlar ve çalışmalar sonuç verdi. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın Gaziosmanpaşa’ya bir üniversite kazandırmak amacıyla yürüttüğü çalışmalar sonucu Yıldız Teknik Üniversitesi ilçede eğitim vermeye başlıyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi’nce yürütülen ortak çalışma sonucu imzalanacak protokolle üniversiteye bir okul binası tahsis ediliyor.

Her iki kurum arasında 25 yıllığına imzalanacak protokolle, Gaziosmanpaşa Beşyol mevkiinde inşa edilen ve içerisinde 24 adet derslik, 3 adet laboratuvar, 1 adet bilgisayar laboratuarı ve spor salonu bulunan okul binası Yıldız Teknik Üniversitesi’ne bedelsiz olarak tahsis edilecek. Okul binası Gaziosmanpaşa Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesinin işbirliği çerçevesinde gerçekleştireceği projelerde ve istihdama dönük yaygın eğitimlerde kullanılacak.

Siz değerli basın mensuplarını Gaziosmanpaşa Belediyesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi arasında okul binasının Yıldız Teknik Üniversitesi’ne tahsisine ilişkin protokolün imza töreninde görmekten mutluluk duyacağız.

Tarih: 27 TEMMUZ 2015 PAZARTESİ

Saat: 14.00

Yer: Beşyol Eğitim Tesisi, Yeni Mahalle 542. Sokak (Beşyol) / Gaziosmanpaşa 

Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2015, 13:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
encr
encr - 9 yıl Önce

üniv ok da. trafik olayı nasıl olucak.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153