banner171

Gaziosmanpaşa’yı hızlı bir şekilde yenileyeceğiz

Seçime sayılı günler kala gücüne güç katmaya devam eden AK Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Adayı Hasan Tahsin Usta çalışmalarını yoğun ve hızlı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Gaziosmanpaşa’yı hızlı bir şekilde yenileyeceğiz
 Meclis Üyeleriyle kahvaltıda buluşan Usta, Gaziosmanpaşa için yapacakları projeleri açıklayarak gece gündüz demeden çalışacaklarını Gaziosmanpaşa’yı hızlı bir şekilde yenileyeceklerini söyledi.
1902971_437238776411293_1658021201_n.jpg görüntüleniyor
Dernek ziyaretlerini sürdüren Usta,  Ordu Ünyeliler Derneği, Adıyaman Derneği, Gaziosmanpaşa Sinoplular Derneği, Edirneliler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek yöneticilerine ve üyelerine destekleri ve davetleri için çok teşekkür eden Usta,  ‘Gaziosmanpaşa’da bizim işimiz insana hizmettir. Bizim işimiz gönülleri yapmaktır. Biz Gaziosmanpaşa’da gençlere ve gelecek nesillere daha güzel bir Gaziosmanpaşa bırakabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Gerçekleştireceğimiz projeler hem Gaziosmanpaşa’ya hem de diğer ilçelere örnek olacak projeler olacak. Desteğiniz ve dualarınızla Gaziosmanpaşa’yı birlikte değiştireceğiz.  Gaziosmanpaşa’mızın giriş ve çıkış yollarına yapacağımız projeler ile marka şehir olma yolunda şehrimizi modern bir görünüme kavuşturacağız. Bizim işimiz gönülleri yapmaktır. Biz Gaziosmanpaşa’da gençlere ve gelecek nesillere daha güzel bir Gaziosmanpaşa bırakabilmek için var gücümüzle çalışacağız. Destek ve hayır dualarını alarak çıktığımız bu yolda yapacağımız hizmetlerde Gaziosmanpaşa’da büyük hizmetlere imza atacağız. Sorunları beraber bulup sorunları istişareyle birlikte çözeceğiz.’ Dedi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Usta, Gaziosmanpaşa’da 30 Mart akşamına emin adımlarla yürümeye devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153