banner171

GOP Belediyesi'nden ucuz sinema bileti...

Gaziosmanpaşalılar Salı ve Çarşamba günleri ilk ve son seans gösterimlerini 5 liraya izleyecekler. “Gaziosmanpaşa cine|MA” salonlarında Pazartesi ve Perşembe günleri ise tüm seanslarda bilet fiyatları 7 liraya indirildi.

GOP Belediyesi'nden ucuz sinema bileti...
 
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, ilçenin kültürel hayatına katkıda bulunmak amacıyla yaptıkları anlaşma gereği sinema biletlerini 5 ve 7  lira gibi İstanbul şartlarına göre en ucuz hale getirdiklerini belirterek, “Amacımız bilet ücretleri nedeniyle sinemaya gitmekte zorlanan tüm vatandaşlarımıza kolaylık sağlamak. İlçemizde 7. sanat olarak anılan sinema sanatını sevdirmek için yaptığımız bu girişimde bizi destekleyen “Gaziosmanpaşa cine|MA” salonları işletmecesine teşekkür ediyorum” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Kültür Merkezi’nde yer alan sinema salonları ile yaptığı işbirliği sonucu Halk Günleri dışında da 5 liraya film seyrettirecek. Yapılan anlaşma gereği Gaziosmanpaşalılar Salı ve Çarşamba günleri salonlarda oynayan filmlerin ilk ve son seanslarını sadece 5 lira verip izleyecek. Ayrıca Pazartesi ve Perşembe günleri de tüm seanslar 3D filmler haricinde 7 liraya indirildi. İstanbul’daki film seyir ücretlerinin üçte biri fiyatına izlenebilecek filmlerdeki belirlenen ücretler bayramlarda ve okul tatil günlerinde geçerli olmayacak. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol sinema sanatını ilçemizde daha yaygın kitlelere ulaştırabilmek için Kültür Merkezi’mizde yer alan  “cine/MA Salonları” ile yaptıkları anlaşma gereği belirli gün ve saatlerde film biletlerini indirdiklerini belirterek, “İlçemizde 7. sanat olarak anılan sinema sanatını sevdirmek için yaptığımız bu girişimde bizi destekleyen “Gaziosmanpaşa cine|MA” salonları işletmecesine teşekkür ediyorum. Bu sayede vatandaşlarımızın sinemaya gitme alışkanlığının artacağını umut ediyoruz” dedi. 

Gaziosmanpaşa Cinema yetkilileri de söz kosu indirimli ücretlerin gösterilen ilgiye göre yılbaşına kadar sürdürülebileceğini daha sonra yeniden değerlendirileceğini belirttiler.  

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2012, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153