banner171

GOP Belediyesi,Projede Olan Tesisi Spor Kulüplerine Tanıttı...

Gaziosmanpaşa Belediyesi ,projede olan Tesis Yatırımlarını Gaziosmanpaşa Spor kulüplerine tanıttı.

GOP Belediyesi,Projede Olan Tesisi Spor Kulüplerine Tanıttı...

Gaziosmanpaşa Belediyesinin düzenlediği tanıtım toplantısına Gaziosmanpaşa amatör spor kulüpleri birliğinin tam kadro katılım sağladı.

Belediye binasında yapılan toplantıya Belediye başkan yardımcılar Zekeriya Eroğlu ,Ali Çağırcı ,Gaziosmanpaşa amatör kulüpler birliği başkanı Murat Yılmazer ve spor kulüpleri katıldı.

Zekeriya Eroğlu sözlerine başlarken öncelikle bu toplantımıza iştirak eden tüm spor kulüp başkanlarına ve yöneticilere teşekkür etti.
Eroğlu sözlerine şöyle devam etti;Son günlerde asılsız iddialar ediliyor Gaziosmanpaşa stadı yıkılıp yerine rezidanslar yapılacak diye öncelikle herkes şunu iyi bilsin ki böyle bir şey yok projelerimiz şimdi izleyeceğiniz slaytta gösterilecek olan tüm yatırımlar kesinlikle hayata geçirilecektir.

Gaziosmanpaşa Stadyumu’nun bulunduğu bölgeye bir semt meydanı ile çok amaçlı spor kompleksi inşa edilmesidir. Meydanımızda yeşil alan, çocuk parkı ve kay kay parkı gibi alanlar bulunuyor. Spor kompleksimizde ise yarı olimpik havuz, basketbol sahası, bowling ve fitness salonu gibi bölümler olacak. Yine projemiz kapsamında ilçemizdeki parklanma sorununa çözüm olması amacıyla bir zemin altı otoparkımız yer alıyor. Biz hizmetlerimizi halkımızın ihtiyaçlarını bilerek ve bunlara çözüm üreterek gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda halkımızın asılsız haber ve bir takım duyumları dikkate almaması gerektiğini önemle vurgulamak istiyorum. 

Gaziosmanpaşa Stadyumu ve zemin altı otopark: 45 Bin m2  alanda inşa edilecek olan stadyum 5 bin kişi kapasiteli  UEFA  standartlarında olacak . Gaziosmanpaşa stadyumu bittikten sonra,Gaziosmanpaşa stadı yıkılacaktır diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 00:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153