banner171

G.O.Paşa Ak Parti Danışma Meclisi Toplantısını Yaptı...

AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe Başkanlığı 2014 Yerel Seçimler Sonrası İlk Danışma Meclisini Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.

G.O.Paşa Ak Parti  Danışma Meclisi Toplantısını Yaptı...
 AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe Başkanlığı 2014 Yerel Seçimler Sonrası İlk Danışma Meclisini Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.



Katılımın ve coşkunun üst düzeyde yaşandığı programa AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin PİRDAL,Sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Rabia Ünlü DEMİR, İlçe Kadın Kolları Başkanı Merve Çetin Çabuk, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eray Karadeniz, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı  Hasan Tahsin USTA ve Başkan Yardımcıları ile teşkilat katıldı. 
Seçim sürecini anlatan bir slayt başladı.
Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Şahin Pirdal başkanlığında İlk Danışma Meclisi gerçekleşti.

İlçe yönetimi olarak göreve gelinen 7 Ocak 2014 ten bugüne kadar teşkilat faaliyetleri ve seçim çalışmalarını anlatan faaliyet raporu, teşkilat başkanı Mehmet Akşit tarafından okundu.

İlçe başkanı Şahin Pirdal konuşmasını gerçekleştirdi.
Meclis toplantısında katılımcılara hitap eden Başkan Pirdal, 10 Ağustos’ta cumhurbaşkanlığı seçimleri olacak. Teşkilatlarımızın ve aziz milletimizin desteği ile Ak Partinin önereceği adayı cumhurbaşkanı seçeceğiz. Önümüzde çok önemli süreçler var. Bunları el birliği ile birbirimize destek olarak yapmak zorundayız, bu gün biz geleceğe dair çalışıyoruz, biz Ak Parti olarak önümüze bakıyoruz, geleceğe baktığımızda bizim gayemizde milletimize hizmet var. 


Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta Konuşmasında; Teşkilat mensubu arkadaşlarımıza seçim döneminde göstermiş oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınıda daha da üstün başarıya ulaşacaklarına inanıyorum.

Meclis üyeliği için istifa eden 9 mahalle başkanı yerine temayüller yapılarak, yerlerine yeni başkanlar atandı ve çalışmalara start verildi. 

Söz alan SKM başkanı ve meclis üyesi Abdullah Yılmaz,seçilen meclis üyelerinin de Ak Parti'nin bir mensubu olduğunu, teşkilat üyesi olduğunu, teşkilat ile çalışacaklarını belirtti. 
SKM de aktif olarak çalışan yönetim kurulu üyelerine, mahalle başkanlarına, meclis üyelerine, Yerel Seçim Dönemi Boyunca gösterdikleri üstün gayrete teşekkür amaçlı İlçe Başkanı Av. Şahin PİRDAL adına plaket verdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2014, 02:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153