banner171

Gop'ta yenidoğan ve Karlıtepe mah.sokak iftarına yoğun katılım

Karlıtepe ve Yenidoğan Mahallelerini birleştiren Göçmenler Sokak’ta üç bini aşkın vatandaşın katılımıyla gerçekleşen Gönül Sofraları Açık Hava İftarında birlik ve beraberliğin en canlı örnekleri sergilendi.

Gop'ta yenidoğan ve Karlıtepe mah.sokak iftarına yoğun katılım
Karlıtepe ve Yenidoğan Mahallelerini birleştiren Göçmenler Sokak’ta üç bini aşkın vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşen Gönül Sofraları Açık Hava İftarında birlik ve beraberliğin en canlı örnekleri sergilendi. 

 
GÖNÜL SOFRALARINDA SEVGİLER KENETLENİYOR…
 
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol,  “Toplumsal dayanışma, birlik ve beraberliğin yaşandığı Ramazan ayı hepimize sağlık, mutluluk ve refah getirsin. Allah’ın rahmet ve bağış kapılarının açıldığı bu ayda hepimizin dileği olan sosyal hayatta huzur ve kaynaşma yoğun olarak yaşansın’’ dedi.  

 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığının “Gönül Sofraları” adını verdiği her iftarı vatandaşların geniş katılımıyla geçiyor. Gönül Sofraları Açık Hava (sokak) iftarı dün de Karlıtepe ve Yenidoğan Mahallelerini birleştiren Göçmenler Sokak’ta gerçekleşti. AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Şirin Ünal, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, belediye başkan yardımcıları,meclis üyeleri  ve AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş’in ve ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu sokak iftarında belediye ile vatandaşlar bu anlamlı günü birlik ve beraberlik içinde geçirdi. Mahallede iftar açmanın huzuru tüm içtenliğiyle yaşanırken alanda kurulu yüzlerce masaya ramazan ayının bereketi saçıldı. Vatandaşlardan büyük ilgi gören iftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisinden sonra ezanın okunmasıyla binlerce kişi hep birlikte dua ederek iftarlarını açtılar. İftar öncesi vatandaşlara seslenen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, bu güne kadar sokak iftarlarına yaklaşık 30 bin kişinin üstünde bir kitlenin katıldığına dikkat çekerek, “Gönül Sofralarımıza gösterilen ilgi bizleri çok mutlu ediyor. Birlik ve beraberliğin en canlı kanıtı olan bu gönül sofraları ilçemizde her zaman daim olsun’’ dedi.
 

   BELEDİYE BAHÇESİNDE ŞİİR GECESİ VE KONSER

 

Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesinde düzenlenen açık hava etkinlikleri dün de şiir gecesi ve konser ile devam etti. GOP' lulardan büyük ilgi gören gecede sahne alan İbrahim Sadri şiirleriyle ve Yücel Arzen’de seslendirdiği şarkılarla duygu dolu anlar yaşattılar. Belediye bahçesinde kurulu platformda coşkulu ve kalabalık bir seyirci kitlesi önünde sahne alan İbrahim Sadri ve Yücel Arzen kendi şiirlerinden ve bestelerinden örneklere de yer verdikleri gecede Gaziosmanpaşalılara unutulmaz bir gece yaşattılar.
 

Mevlana Mahallesi Etkinlik Alanı’nda kurulu platformda da çocuklara yönelik çeşitli ramazan eğlenceleri, meddah, şişme maskot show ve akrobasi gösterileri sergilendi.Vatandaşlar gece boyunca etkinlik alanlarında kurulan Osmanlı mimarisinden esinlenilmiş satış dükkanlarında alışveriş yapma fırsatı da buldular.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153