banner171

İBB Yerinde Çözüm Ekibi Gaziosmanpaşa`da Devam Eden Çalışmaları İnceledi

İBB Yerinde Çözüm Ekibi Gaziosmanpaşa`da Devam Eden Çalışmaları İnceledi

İBB Yerinde Çözüm Ekibi Gaziosmanpaşa`da Devam Eden Çalışmaları İnceledi
 İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçede devam eden çalışmaları yerinde incelemek ve sorunları tespit etmek amacıyla gece denetimlerini sürdürüyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Gaziosmanpaşa Belediyesi, koordineli bir biçimde ilçede yapılan çalışmaları gece gündüz takip ederek sorunlara çözüm buluyor. Bu kapsamda, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne bağlı saha müdürlüklerinin yetkilileri ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, bölgedeki çalışmaları yerinde inceledi. Bakım, onarım, temizlik ve trafik akışını etkileyen sorunlarla ilgili denetimlerde bulunan ekipler, bölgedeki eksikleri tespit ederek en kısa zamanda giderilmesi için çalışmalara başlandığını bildirdi.

İlçeyi daha modern, konforlu ve estetik görünüme kavuşturmak isteyen Gaziosmanpaşa Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli hizmet alabilmesi adına da çalışmaları hızlı ve özenli bir biçimde yapmaya gayret gösteriyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın ziyaretini takiben, Büyükşehir yatırımlarında hareketliliğin arttığı ve çalışmaların devam ettiği ilçedeki eksiklikler çözüme ulaşana kadar incelemelerin süreceği belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2017, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153