banner171

İl Başkanı Şenocak: Gaziosmanpaşa'da zafer yaşayacağız

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak; ev ev, kapı kapı gezerek seçim çalışmalarına hız verdi.

İl Başkanı Şenocak: Gaziosmanpaşa'da zafer yaşayacağız

 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti’de gece gündüz demeden seçim çalışmaları sürdürülürken, İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da İstanbul’un bütün ilçelerini dolaşmaya devam ediyor.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanılığın ziyaret ederek teşkilatta hasbihal etti. Daha sonra  (SKM) ziyaret eden Başkan Şenocak, ardından ev ev gezerek, seçmenlerle sohbet etti ve onlara çay ikramında bulundu.


 İl Başkanı Şenocak,Gaziosmanpaşa'da “Herkesin kapısını çalacağız. Herkese tek tek ulaşacağız. Zamanımız çok kıymetli. Bugün size geldik, yarın diğer vatandaşlara gideceğiz ama herkesin gönlüne dokunacağız” diye konuştu.

Gaziosmanpaşa'da vatandaşlarla birebir iletişim kuran Başkan Şenocak’a yoğun ilgi vardı. Çocuklar ve yaşlılarla özel olarak ilgilenen Başkan Şenocak, küçüklere hediyelerini takdim etti. Gittiği evlerde AK Parti’ye üye olunup olunmadığı ile alakalı bilgi alan Başkan Şenocak, üye olmayan vatandaşlara da, “Partimize üye olur musunuz?” şeklinde yönelttiği soruya olumlu cevaplar aldı ve birçok vatandaşı AK Parti’ye üye yaptı.


"31 Mart akşamı Gaziosmanpaşa'da tekrar zafer yaşayacağız. Hasan Tahsin Usta tekradan Belediye Başkanımız olacak" dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153