banner171

İstanbul Gençlik Festivali Gaziosmanpaşa Belediyesi Engelli Mehteran Takımı’nın Gösterisiyle Başladı

İstanbul Gençlik Festivali Gaziosmanpaşa Belediyesi Engelli Mehteran Takımı’nın Gösterisiyle Başladı

İstanbul Gençlik Festivali Gaziosmanpaşa Belediyesi Engelli Mehteran Takımı’nın Gösterisiyle Başladı
 İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İstanbul Gençlik Festivali, Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı gençlik festivalinin açılışı, Gaziosmanpaşa Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencilerinden oluşan Engelli Karma Mehteran Takımı’nın gösterisiyle oldu.
İstanbul Gençlik Festivali açılış töreninde Gaziosmanpaşa Belediyesi Engelli Karma Mehteran Takımı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı coşkuyla karşıladı. Gaziosmanpaşa Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencilerinden oluşan mehteran takımını Erdoğan ilgiyle izledi. Cumhurbaşkanı, gösteri sonunda mehteran takımının özel çocukları ile tek tek ilgilendi, onlarla sohbet etti. Karşılarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı gören öğrenciler ise heyecanlarını gizleyemedi. Bugünü sabırsızlıkla bekleyen özel çocuklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan için Türk bayrağı tablosu yaptı. 6 ay boyunca emek gösterip yaptıkları tablo Gaziosmanpaşa Kültür Ve Sosyal İşler Müdürü Murat Doğan tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a takdim edildi. Ayrıca Gaziosmanpaşa Belediyesi Engelli Karma Mehteran Takımı, Bilal Erdoğan’ı Gaziosmanpaşa Belediyesi standında misafir etti.

İstanbul Gençlik Festivali’nde Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen Yaratıcı İkizler Projesi ile engelli ve engelli olmayan gençlerin arkadaş olduğu atölye çalışmalarında yapılan nikâh şekeri, el sanatları, fotoğrafçılık ve ahşap boyama gibi birbirinden değerli ürünler de sergilendi.

Festival 4-7 Mayıs arasında gerçekleşecek olup içinde spor, sanat, kültür, teknoloji gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 18:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153