banner171

KAS-DER G.O.Paşa Şubesi,hemşehrileriyle bir araya geldi!

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) Gaziosmanpaşa şubesi,İlçe ve Köy dernek temsilcileri ile buluştu.

KAS-DER G.O.Paşa Şubesi,hemşehrileriyle bir araya geldi!
 Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) Gaziosmanpaşa şubesi, Balkon cefa’da  düzenledikleri kahvaltı programında, Kastamonu Köy dernek temsilcileri ile bir araya geldi.

Söz alan davetliler kendilerini tanıtıp birlik ve beraberlik mesajları verdiler. Kahvaltı programını düzenleyerek buradaki buluşmayı sağlayan dernek başkanına ve yönetim kuruluna teşekkürlerini ilettiler. 

 (KASDER) Gaziosmanpaşa şube başkanı Bahaddin Üründü konuşmasında; "Sivil Toplum Kuruluşları,insanların tek tek yapamadıklarını beraber el birliğiyle yapmasıdır Yani birlikteliği, gönüllülüğü ve dayanışmayı temsil eder.Göreve geldiğimiz günden itibaren,yaptıklarımız çalışmalar taktirle karşılanıyor bunlarda bizleri memnun ediyor diye konuştu.
Dernek çalışmaları hakkında gelen misafirlere bilgi verdikten sonra bugün buraya gelerek birlik ve beraberliğimize destek veren tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum dedi.


Derneğin yaptığı çalışmalardan övgüyle bahseden,KAS-DER Gaziosmanpaşa Şubesi Onursal Başkanı Kudret Kaynar; Birlik-beraberlik ruhunu ayakta tutarak ortak akıl geliştirmek olduğunu belirterek, “Sizlerin fikirleri, önerilerini önemsiyorum, Kas-Der onun veya bunun değil; sizlerindir. Birlikte hareket edersek başaramayacağımız şey yoktur” STK’lar ne kadar güçlü olursa o kadar hakkını korur ve kollayabilir. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2015, 00:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153