banner171

Küçükköy Arena Stadı açıldı

Küçükköy Spor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından suni çim sahaya dönüştürülen, ışıklandırılması yapılan ve tribünleri yenilenen Küçükköy Arena Stadı, yeni haliyle düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

Küçükköy Arena Stadı açıldı
Küçükköy Spor Kulübü tesisleri açılış törenine başta, Kulüp Başkan Bülent Karakuş, Başkan Yardımcıları Mehmet Dinç ve Metin Ebret başta olmak üzere, Yönetim Kurulu üyeleri olmak üzere, Bayrampaşa Belediye Başkanı Sayın Atila Aydıner, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Sayın Avukat İsmail Ergüneş, CHP Gaziosmapaşa İlçe Başkanı Sayın Müjdat Gürbüz, Sultangazi Spor Kulübü başkanı Nevzat Yılmaz, Onurspor Kulübü Başkanı Osman Büyükgöz, Küçükköyspor Kulübü Teknik Direktörü Ferit Büyükturgay, Onurspor Teknik Direktörü Abbas Yaşar, Beşyüzyüzevler Spor Kulübü Teknik Direktörü Adem Mandıralı, Küçükköyspor alt yapı Koordinatörü Fikri Mandacıoğlu, alt yapı Antrenörleri Ali Özgel, Üzeyir Ömür, çok sayıda işadamı, yerel medya ve Küçükköyspor taraftarları katıldılar.




AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Sayın Avukat İsmail Ergüneş'in açılış kurdelasını keserek hizmete açtığı Küçükköy Arena Stadında, alt yapı sporcuları davetlilere bir gösteri maçı yaptı. Daha sonra açılaşa katılan davetliler, yeniden revize edilen Küçükköyspor tesislerini gezdiler.





Küçükköy Spor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından davetlilere ikram edilen yemek sonrası açılış töreni sona erdi. Yeniden revize edilen Küçükköyspor Kulübü tesisleri ile ilgili açıklama yapan başkan Küçükköy Spor Kulübü Nakan Yardımcısı Metin Ebret; “tesislerimizi yeniden en lüks bir şekilde revize ederek Küçükköy halkına ve sporseverlerin hizmetine sunduk. Halkımızın buraya sahip çıkarak en iyi şekilde faydalanmasını istiyoruz” dedi. Sayın Ebret, son olarak, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Sayın Doktor Erhan Erol’a yardımlarından dolayı teşekkür etti.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153