banner171

Küçükköy darbeye karşı tek ses, tek yürek

Küçükköy darbeye karşı tek ses, tek yürek

Küçükköy darbeye karşı tek ses, tek yürek
 Gaziosmanpaşa halkı dün akşam Küçükköy’de toplanarak gerçekleştirilmek istenen darbe girişimine vatan ve demokrasi nöbetini sürdürdü. Küçükköy’de vatandaşlara hitap eden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, darbecilerin bu halkın gösterdiği kahramanlık sayesinde başarısız olduğunu söyledi.


15 Temmuz gecesi TSK içindeki Fethullahçı Terör Örgütü mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen darbe girişimine tepkiler dinmiyor. Küçükköy’deki demokrasi ve vatan nöbetine büyük bir destek veren Gaziosmanpaşalılar, tek ses ve tek yürek olarak darbe girişimini kınadı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve Kaymakam Yaşar Karadeniz Küçükköy’e giderek vatandaşlara hitap etti. Başkan Usta, Türk halkının darbe girişimine karşı gösterdiği kahramanca direnişin dünyaya örnek teşkil ettiğini belirterek, “Darbe günü sokaklara çıkarak, vatan hainlerine karşı vatanımızı koruyan değerli halkımızdan şehit düşen kardeşlerimiz bu ülkenin bağımsızlığını, onurunu ve bizim gelecekte kardeşlik ve birlik içinde yaşamasını sağlamıştır. Allah onlardan razı olsun, mekanını cennet eylesin. Onlara çok şey borçluyuz” diye konuştu.
Gece boyunca vatan ve demokrasi nöbetine devam Gaziosmanpaşalılar, arabalarıyla sokaklarda konvoylar oluşturarak tüm dünyaya mesaj vermeyi sürdürdü. Vatandaşlara çorba dağıtan Başkan Usta ve Kaymakam Karadeniz ise Gaziosmanpaşa Meydanı’nda vatan ve demokrasi tutan vatandaşlarla buluşarak onlara hitap etti. 

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2016, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153