banner171

Küçükköy Spor’un taraftarlarından Başkan EROL'a Görkemli Karşılama!

Gaziosmanpaşa’nın en köklü spor kulüplerinden Küçükköy Spor’un taraftarları, yeni lokalin açılışına katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’a muhteşem bir karşılama töreni hazırladı.

Küçükköy Spor’un taraftarlarından  Başkan EROL'a Görkemli Karşılama!
 Küçükköy Taraftarlar Derneği Lokali’nin açılışı için Küçükköy Meydanı’na gelen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, taraftarların oluşturduğu büyük bir kortejin içerisinden geçti. Küçükköy taraftarları, Başkan Erol’u tezahüratlar ve konfetiler eşliğinde karşıladı. Ellerindeki çiçekleri Başkan Erhan Erol’a veren taraftarlar, maytaplar ve konfetilerle lokalin önünü şölen alanına çevirdi.

Coşkulu tezahüratlar eşliğinde lokalin bulunduğu pasajın içine giren Başkan Erol, taraftar derneği yöneticileriyle kucaklaştı. Küçükkköyspor’a katkıları nedeniyle dernek yöneticilerinin büyük ilgi gösterdiği Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, tezahüratlar ve sevgi gösterileri nedeniyle zaman zaman kesilen açılış konuşmasında, Küçükköyspor’un sadece Gaziosmanpaşa’nın değil, tüm Türkiye’nin önemli kulüplerinden biri olduğunu, şu anda bulunduğu yeri hak etmediğini ve asıl yerinin Süper Lig olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2013, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153