banner171

Külünk Gaziosmanapaşa'da gençlerle çay sohbetinde!

24 Haziran 2018 Milletvekili Seçimleri’nde yer almayan Metin Külünk, Gaziosmanpaşa’da bir ziyaret gerçekleştirdi. Külünk Gaziosmanpaşa meydanında gençlerle çay sohbetinde bir araya geldi.

Külünk Gaziosmanapaşa'da gençlerle çay sohbetinde!

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, sosyal medya üzerinden kendisine yapılan baskılara dayanamadı. 24 Haziran 2018 Seçimleri Milletvekili listesinde yer almayan Metin Külünk’ün listelerde neden yer almadığına yönelik eleştirilerin dozu artınca Külünk sevenlerini ziyaret etmek zorunda kaldı.

Metin Külünk Gaziosmanpaşa’da Rize Derneği iftar programında hemşerileriyle bir araya geldi. Daha sonra sahur buluşmasında Gaziosmanapaşa’da gençlerle araya gelen Metin Külünk, kendisini ağırlayan AK Parti teşkilatlarına “bitirin şu liste tartışmasını” dedi.

Makamların mevkilerin gelip geçici olduğunu söyleyen Metin Külünk, “makamlar mevkiler gelir geçer. Bu kardeşinizin hayatının amacı; arkadaş ve dost kazanmaktır. Benim için o makamların anlamı tamamen budur. Hiçbir makam ve mevki üzerimize kalıcı değildir.Dedi.

Millet sevdalısı gençlik çok önemli



Gençlerin bu ülkede çok önemli yeri olduğunu vurgulayan Külünk, şunları söyledi:

"Gençler, dünyanın sizi beklediğini bilin. Dünyanın Türkiye’yi beklediğini bilin. Dünya insanlığını bir kez daha düştüğü yerden ayağa kalkmak için Anadolu topraklarında sizi beklediğini bilin. Bugün insanlığın çektiği acıyı, ızdırabı, ancak sizin elinizle olacağına inanın; çünkü Anadolu toprakları insanların beklediği medeniyetin üzeri küllerle örtülmüş yuvasıdır. Bu topraklarda genç olmak, siyaset yapmak, müdür olmak sadece bu topraklara ait olmayı emretmez. Bu topraklarda değer sahibi olmak, insanlık için büyük bir sorumluluğu kuşatmayı Millet sevdalısı gençlik olmayı emreder.


Metin Külünk sözlerini söyle tamamladı: “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ‘kim var?’ diye sorduğunda, sağına soluna bakmadan, tereddüt etmeden, ‘ben varım’ diyen kardeşlerimiz olduğu sürece emin olun bu dava sürecektir.”


Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2018, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153