banner171

Şafak Kolejinde burslu öğrenim fırsatı!

Gaziosmanpaşa'da lider eğitim kuruluşu olan Şafak Eğitim Kurumlarının bursluluk sınavları yapıldı.

Şafak Kolejinde burslu öğrenim fırsatı!

 Gaziosmanpaşa'da  lider eğitim kuruluşu olan Şafak Eğitim Kurumlarının bursluluk sınavları yapıldı.

Gaziosmanpaşa Sağlık Meslek Lisesi ve Küçükköy İlköğretim Kampüslerinde üç seans halinde gerçekleştirilen bursluluk sınavlarına bölge halkının yoğun ilgisi vardı. Her iki kampüste de öğrencilerini sınava götüren velilere Şafak Eğitim Kurumlarında görev yapan okul müdürleri tarafından eğitim seminerleri verilirken Şafak Okullarının öğrencilere sağladığı eğitim olanakları, yurtdışı fırsatları, UNİCEF ortaklıkları, kültürel ve sportif faaliyetleri hakkında bilgiler aktarıldı.

Sıvaları biten öğrenciler gözetmen öğretmenler eşliğinde yoğun kalabalığa rağmen velilerine tek tek isimleri okunarak teslim edildi. Veliler, Şafak Okulları çalışanlarınının  sıcak ve samimi tavırları karşısında sık sık memnuniyetlerini dile getirdi.

Cumartesi ve Pazar günü iki seansta yapılan sınava, beklenenden fazla öğrencinin başvuru yaptı. Okula ulaşan öğrenciler ve veliler okul bahçesinde  izdiham yaşadılar. Sınav öncesi velilerin de çocukları kadar heyecanlı olduğu görüldü.


İki günlük sınav maratonunun ardında Şafak Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şatıroğlu konuşmasında;Okullarımız her geçen gün durmadan ilerlemekte ve yükselmektedir.Dün ve Bugün sınavlar dolasıyla okullarımıza gelen misafirlerimizin yoğun ilgilerinden çok memnun olduk.4 yıllık emeklerimizin boş ve çabasız olmadığını gördük ve gururlandık.Okullarımızın eğitim yolundaki hızını her daim arttırmak bizleri yani şafak okulları ailesi olarak en kutlu vazifemizdir.


Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153