banner171

Şahin Pirdal,“Biz Büyük Bir Aileyiz.“

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı dünü, bugünü ve yarını ile vefa yemeğinde biraraya geldi.

Şahin Pirdal,“Biz Büyük Bir Aileyiz.“
AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı, kuruluşundan bugüne kadar partide görev yapmış teşkilat mensuplarını düzenlediği yemek ile bir araya getirdi. 

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başakanlığı tarafından Gopark Grand Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen vefa yemeğine Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta,İl Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Sakallı,Gaziosmanpaşa eski belediye başkanı Recep Koral,  Kurucu İlçe Başkanı Yavuz Subaşı, Kurucu Kadın Kolları Başkanı Zekiye Çapan,Eski İlçe Başkanı İsmail Ergüneş, Sultangazi eski İlçe Başkanı Av. Murat Atım,Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, görev almış tüm meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Düzenlenen yemekte açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Şahin Pirdal, ’’Biz, geçmişini unutan bir anlayışa anlayıştan yana değiliz. Biz Büyük Bir Aileyiz."Buraya kadın kollarımızı, gençlik kollarımızı, meclis üyelerimizi ve bugüne kadar görev yapmış tüm parti mensuplarımızı davet ettik. Bu siyasi bir toplantı değil, bir sohbet programı. Bundan sonra da aynı şekilde toplantıları daha fazla düzenleyip, bu hareketin neferi olmuş herkesi bilgilendireceğiz. Herkese katılımından dolayı teşekkür ederim." dedi. 

Pirdal; "Bizim siyasi hareketimiz her dönem yeni arkadaşlarımızla giderek büyüyen bir harekettir. Bu organizasyonlar vefa adına güzel bir örnek. Önümüzde önemli bir seçim var, seçimlerin Türkiye'ye ve Gaziosmanpaşa’miz İçin  hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi. 


Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2015, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153