banner171

Yeni Yılın İlk Bebeklerine Başkan Usta`dan Ziyaret

Yeni Yılın İlk Bebeklerine Başkan Usta`dan Ziyaret

Yeni Yılın İlk Bebeklerine Başkan Usta`dan Ziyaret
 İstanbul'da 2018 yılında hayata ilk merhaba diyen 'Ukaşe' ve 'Azra Nur' bebekler oldu. Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya gelen bebekleri Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ziyaret ederek Hoş Geldin Bebek Seti hediye etti. Başkan Usta'nın eşi Nezihe Usta ise yeni doğan bebeklere altın taktı.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, 'Tüm çocuklarımız dünyaya merhaba derken yanında ailesini, doktorunu ve onunla ilgilenen yakınlarının bulunması elbette önemli. Biz de bu anlarında, 2017'nin bittiği 2018'e adım attığımız bu anlarda ilk doğan bebeklerimizle bir arada olmak, onların mutluluğunu paylaşmak istedik. Bizim adetlerimizde, geleneklerimizde bir yere misafirliğe giderken eli boş gidilmez, ufak tefek hediyelerimiz de oluyor. Ama esas olan onların ülkemizi bu süreçte ve yaşadığı olaylar karşısında mutluluklarını arttırmak ve paylaşmak. Ailelerine moral ve motivasyon sağlayabilmek. Özellikle şu saatlerde dünyaya gelen çocuklarımızın hayırlı olmasını diliyoruz' dedi.

2018'in ilk bebeklerini ziyaret ettikleri için çok mutlu olduğunu kaydeden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın eşi Nezihe Usta, 'Çok hoş. Masum yüzler, yeni simalar görüyoruz. Vatana, millete hayırlı olurlar inşallah' şeklinde konuştu.

Başhekim Savaş Öztürk ile birlikte hastaneyi gezerek, hasta ve yakınlarının yeni yılını kutlayan Başkan Usta, ailelerinden fedakarlık ederek görevi başında olan tüm personele teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2018, 12:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153