banner171

Yiğit: Sorunları Birlikte Çözelim

Gaziosmanpaşa Kadın Kolları ilçe Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit mahalle ziyaretlerine başladı.

Yiğit: Sorunları Birlikte Çözelim
 Kongreden sonra hızlı bir şekilde yürütme kurulunu belirleyen AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ve Yönetim Kurulu üyeleri  mahalle ziyaretlerine başladı.Mahallelerde  kadınlarla bir araya gelen başkan Yiğit ve yönetimi hem mahalle yönetimi ile tanışma fırsatı bulurken sorunları dinliyor.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ve Yönetim Kurulu üyeleri bugün ilçede  Karadeniz Mahallesi,Pazariçi Mahallesi ve Barbaros Hayrettin Paşa mahallesinde,Mahalle temsilcileri ve kadınlarla bir araya geldi.
 
SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZELİM
Mahallenin sorunları ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Yiğit, not alarak sorunlar ve sıkıntıları çözme noktasında gereken çalışmaları yapacaklarını ifade etti.
Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit “Mahalle ziyaretlerimiz düzenli bir şekilde devam edecektir. Mahallelerimizde yaşayan kadınlarımız ile bir araya gelerek sorunları ve sıkıntıları hakkında bilgileri alarak çözüm noktasında elimizden geldiğince hızlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürerek, fikir alış verişi yapıyoruz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153