banner171

Gaziosmanpaşa'nın gençleri.

Gaziosmanpaşa'nın gençleri.

Sevgili kardeşim Ömer Faruk Aydemir,sitemizin en çok hit alan yazarlarındandır. Zannediyorum  AKparti gençlik kollarının müthiş koordinasyonu sayesinde Ömer bey'in yazıları yayınlanır yayınlanmaz , ilk saatler içinde yüzlerce hit alıyor. Bu okunma seviyesini yazarın güncel konular üzerine önemli tesbitlerinin yanında,hızlı bir haberleşme ağına da sahip olmasına bağlıyorum.Ömer Kardeşimizin yazıları sayesinde önemli bir gençlik kitlesine hitap ettiğimizi görüyoruz.


Ömer bey, yine çok güzel bir yazı kaleme almış BEREKETLİ GENÇLER başlığıyla Ak parti temayülde oldukça iyi oy alan genç aday adayları hakkında bizi bilgilendirmiş. Bu yazıyı okuyunca dikkatimi çeken şey İlk sıralardaki gençlerin çoğunun gaziosmanpaşalı olması .Bu sonuçlardan dolayı Gaziosmanpaşa Ak parti Gençliği kutuyorum.

İlçemizden bu kadar genç siyasetçinin yetişmesi ilçemiz açısından çok önemli bir kazanımdır.Bu gençlerde emeği olan tüm siyasetçilere de bir Gaziosmanpaşa'lı olarak teşekkür ediyorum.

Ak parti il başkanının Gaziosmanpaşa'lı olmasının önemini ve ilçemize katkılarını bu köşede defalarca yazdım hatırlarsınız.İnşallah bu gençlerin içinden de bazıları önümüzdeki yıllarda İl başkanı,Milletvekili, Hatta bakan olarak ilçemize ve bölgemize hizmet edebilirler.

Gaziosmanpaşa'lı olarak bu gençlere her platformda sahip çıkmalıyız.Unutmayalım onlar bizim geleceğimiz ve bizden çok daha becerikli olduklarını da temayüldeki çok başarılı organizasyonları ile gösterdiler.

Tebrikler Ahmet yıldız,Tebrikler Kerim Koç,Tebrikler Nadir Uzun,Tebrikler Mehmet Özyurt..

YORUM EKLE

banner208

banner148

banner150

banner153