banner171

Başbakan Erdoğan'ın sesi kısıldı diye fenalaştı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sesinin kısılması yurt dışında bir vatandaşımızın yüreğine indi. Bugün Van mitinginde sesi hiç olmadığı kadar kısılan Başbakan Erdoğan'a üzülen 75 yaşındaki Frankfurt'taki vatandaş fenalaşarak hastaneye kaldırıldı, 'Erdoğan Erdoğaaaan' diye sayıkladı.

Başbakan Erdoğan'ın sesi kısıldı diye fenalaştı!
 Bugünün ilginç haberlerinden biri de Almanya'dan geldi. Başbakan Erdoğan'ın sesinin kısılmasını yüreği kaldırmayan 75 yaşındaki bir vatandaş hastaneye kaldırıldı. Hastanede 'Erdoğan, Erdoğaaan' diye sayıklayan Vahit Tezgider, duygu yoğunluğundan ne hale geldi.
Almanya'nın Frankfurt şehri yakınlarında bulunan Offenbach'ta yaşayan Türk kökenli Vahit Tezgider (75), akşam haberlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasını izlerken, duygu yoğunluğundan dolayı baygınlık geçirerek hastaneye kaldırıldı.
Başbakan Erdoğan'a üzüldü hastanelik oldu

Yoğun bakımda bulunan Tezgider'in oğlu Hüseyin Tezgider, babasının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı her şeyden çok sevdiğini ifade ederek, "Son dönemde Erdoğan'a yapılan hakaretler nedeniyle çok üzülüyordu. Akşam evde annemle birlikte haberlerde Başbakan'ı izlerken, birden heyecanlanmış. Ayağa kalkarak, 'Helal olsun sana! Sen bizim gururumuzsun. Böyle devam et' diye bağırmaya başlamış. Sonra kontrolünü kaybetmiş ve bayılmış. Doktorlar kısmen felç olabileceğini söylüyorlar. Şu anda yoğun bakımdan çıkmasını bekliyoruz ve iyileşmesi için dua ediyoruz" dedi.

“ERDOĞAN'IN ADINI SAYIKLIYOR”

Vahit Tezgider'in çevresindekilere tepki vermediği ancak zaman zaman Erdoğan'ın adını sayıkladığı öğrenildi. Bu olay karşısında şok olan Alman doktorlar, hastanın bilinçsiz olarak son söylediği ismi tekrar ediyor olabileceğini ifade etti. İsminin yazılmasını istemeyen bir Alman doktor, "Bunca yıldır yoğun bakım servisinde çalışıyorum. Bugüne kadar Merkel'in adını sayıklayan tek bir Alman hasta görmedim" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 00:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
erdoğan sevenleri
erdoğan sevenleri - 10 yıl Önce

rabbim şifa versin başbakanı seven herkesi bende severim.bende başbakanın sesini kısık görünce göz yaşlarıma hakim olamadım...

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153