banner171

Erdoğan: İhanet nöbetini FETÖ bırakıyor, PKK devralıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda toplanan vatandaşlara seslendi. 'Demokrasi nöbetlerine artık ara veriyoruz' diyen Erdoğan, "İhanet nöbetini FETÖ bırakıyor, PKK devralıyor, o bırakıyor DAEŞ devralıyor. Biliyoruz ki hepsinin cibiliyetinin gereği bu." diye konuştu.

Erdoğan: İhanet nöbetini FETÖ bırakıyor, PKK devralıyor
 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe'dekiCumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde vatandaşlara seslendi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları: 

'İHANET NÖBETİNİ FETÖ BIRAKIYOR PKK ALIYOR. PKK BIRAKIYOR DAEŞ ALIYOR'


Şimdi görüyorum ki, milletimiz hala meydanları bırakmak istemiyor. Gazi M. Kemal'in İstiklal Harbi'nin en sıkıntılı günlerinde ifade ettiği bir ilke vardı; hatt-ı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh bütün vatandır. Biz de diyoruz ki demokrasi nöbeti sadece belli saatlerde, belli yerlerde yapılmaz. Günün 24 saati, yılın 365 günü, evlerimizde, iş yerlerimizde, demokrasimize her yerde sahip çıkacağız. Yani vatanın her köşesinde, günün her saatinde demokrasi nöbetinde olacağız. Tehlikenin, tehdidin nereden geleceği, ne zaman geleceği, kimden geleceği belli olmuyor. Bugün Şırnak'ta, Mardin'de, Diyarbakır'da patlamalar var. İhanetnöbetini FETÖ bırakıyor, PKK devralıyor, o bırakıyor DAEŞ devralıyor. Biliyoruz ki hepsinin cibiliyetinin gereği bu. 

Onlar ihanet nöbetlerinde birer ikişer geberecekler, biz demokrasi nöbetlerinde evelallah 'şüheda fışkıracak sıksan toprağı sıksan şüheda, canı cananı bütün canımı alsın da hüda, etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda' diyerek yola devam edeceğiz. 

Bir tarafta Hakk'ın müjdesine nail olmak, diğer tarafta hayvandan daha aşağı seviyede yok olup gitmek var. Biz Hakk'ın yolundan, milletin yolundan gidenlerden olmakla gurur duyuyoruz. Ruhunu şeytana satmış, Pensilvanya'daki şeytanın yolundan gidenlerin sonu hüsrandır. 

DAEŞ denilen ve sadece Müslüman kanı akıtan proje örgütün arkasından gidenlerin akıbeti hüsrandır. PKK'nın yalanlarına kananların sonu hüsrandır. Milletimizin içine fitne tohumu ekenlerin durumu da farklı değildir. Milletimiz 15 Temmuz'da sadece FETÖ'ye değil, benzer heveslere sahip her çevreye mesajını net olarak vermiştir. Malazgirt'i, İstanbul fethini, Çanakkale'yi yeniden yaşamayı göze almadan kimse bu vatanı bölemez, bu devleti yıkamaz. 

Hangi bedelleri göze aldığımızı 15 Temmuz'da cümle aleme gösterdik. Bu ülkeyi ele geçireceğini sananlar kendilerince her şeyi çok iyi planlamışlar. Uçakları vardı, F16'ları vardı ama onları biz satın almıştık. Helikopterleri vardı, tankları vardı, bunları biz almıştık. Ellerinde silahları vardı, biz almıştık. Ama aldıklarımızı meğerse hainlere teslim etmişiz. O gece milyonların sokağa dökülüp, tüfeklerin, tankların, uçakların karşısına bunlar düşünemedi bir şeyi, bu millet onların karşısına çıkacak, bunu düşünemediler. 

'TOPUNUZ GELİN, BU MİLLETİ AŞAMAYACAKSINIZ'


Kandil'den birileri açıklama yapıyor, şehirlere ineceklermiş. Kırsaldan ineceklermiş. Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var, bunu böyle bilin. Bir taraftan PKK, bir taraftan FETÖ, PYD, DAEŞ, YPG, topunuz gelin! Allah'ın izniyle bu milleti aşamayacaksınız.

Kardeşlerim, ben şuna inanıyorum, biz bir ölürüz, bin diriliriz. Bunu terör örgütleri de böyle bilsin. Bir kez daha 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle yad ederken dördüncüsü tek devlet. Türkiye Cumhuriyeti devletimizden başka devlet yok. Nedir o, paralel devlet. Şamarı yedin mi, yedin. Ama bitmedi, kökünü kazıyacağız. Biz bunları intikam hırsıyla yapmıyoruz. Bu işgalcileri hukukla, adaletle temizliyoruz. Bize kimse de bir yerlerden akıl vermesin. Bizim hukukumuzda ne varsa onu uyguluyoruz, uygulamaya da devam edeceğiz. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2016, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153